Forrás: Getty

Travis Barker és Kourtney Kardashian nappalija a visszafogott luxus iskolapéldája

A visszafogott luxus egy ideje már uralja a divat- és a lakberendezési trendeket, de talán újdonság, hogy még rocksztárok is beleszerethetnek. Travis Barker ugyanis jó előre kijelentette, hogy letisztult közegre van szüksége a családdal és a barátokkal való lazításhoz. Ezzel valószínűleg nincs egyedül: szinte mindenkinek jólesne, ha a rohanó hétköznapokból ilyen közegbe vonulhatna vissza, ami melegséget, eleganciát és nyugalmat áraszt.

A képen is jól látszik, hogy valószínűleg a természet inspirálta a meleg színpalettával berendezett nappalit: a homok, a törtfehér, a szürkésbarna és a csokoládé árnyalata megnyugtató hatást kelt, ráadásul a kiegészítők variálásával könnyen szezonálissá tehető.

A visszafogott luxus lényege az a fajta egyszerűség, ami mégis messze áll attól, hogy unalmas legyen. Még csak a földszínek palettájától sem kell eltérni egy kis merészséghez: a karamella és a fekete is izgalmas hatást kelthet.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.