Forrás: Getty

Sikkes fürdőszoba szőnyegek, melyeket garantáltan megirigyelsz

Zsúfolt minta semleges árnyalatokban

A letisztult fürdőszoba nem mindig jelent minta nélküli kiegészítőket. Erre tökéletes példa a képen látható fürdőszoba szőnyeg. Zsúfolt, feltűnő mintáit a semleges árnyalat tökéletesen kiegyensúlyozza, így nem vonja el a figyelmet a fürdőszoba többi részletéről – csupán díszíti azokat.

Klasszikus fekete-fehér

A sikkes megoldásokhoz nem kellenek praktikátlan darabok. Például ez a fekete-fehér csíkos szőnyeg ideális választás a tusoló elé is, hiszen gyorsan megszárad, ha vizes lábbal rálépsz. A fekete-fehér csíkok mindig elegánsak maradnak, ráadásul két olyan színről van szó, amely mindenhol jól mutat, így bátran beszerezheted bármilyen stílusú fürdőszobába.

Kör alakú szőnyegek minimalista mintákkal

A fürdőszobákban általában téglalap formájú szőnyegekkel lehet találkozni, ám a lakberendezők számos alkalommal bebizonyították már, hogy a kör forma is tökéletesen működik. Nemcsak egy nagy körszőnyeg mutathat jól a fürdőben, hanem több kisebb szőnyeg is tud stílusos hatást eredményezni.

Üde színfolttal az unalom ellen

Ha meguntad a monokróm fürdőszobádat, akkor élénk színű fürdőszoba szőnyegekkel roppant egyszerűen törheted meg az egyhangúságot. Bármilyen színt választhatsz, ami tetszik neked, és elüt a fürdőszoba alapszínétől.

A nagymama szőnyege – újragondolva

A zsúfolt mintás, piros szőnyegek biztosan ismerősek a nagyszülők házából, ahol tökéletesen passzoltak a sötét fa bútorokhoz. Ezek a régi klasszikus darabok visszatérnek, hiszen némi újragondolást követően előszeretettel használják profi lakberendezők is őket – ám ezúttal a világos színű, letisztult fürdőszobákban.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.