Forrás: Getty

Nádszínű fal a lakberendezésben – Az elmúlt évek egyik nagy kedvence

Miért olyan népszerű a nádszínű fal?

A nád színe a természet ihlette színeket képviseli, és egyfajta nyugalmat, harmóniát áraszt magából. Nem túl erős, mégis meleg és meghitt. Pont annyi természetességet csempész az otthonodba, amennyi már hat rád, mégsem viszi el az összképet egy nagyon erősen bohém irányba.

Nádszínű fal a lakberendezésben – Az elmúlt évek egyik nagy kedvence
Nádszínű fal / Forrás: Getty

Nádszínű a fal – Hol érdemes használni?

Melyik szobában érdemes alkalmaznod ezt a színt? Nos, az igazság az, hogy a nádszínű fal bármelyik szobában jól mutathat. A nappaliba belevarázsolja a természet közeliségének hangulatát, a hálószobában pedig nyugalmat és pihentető atmoszférát teremt. De ne félj kipróbálni más helyiségekben sem! Az étkezőben vagy a fürdőszobában, ahova egy kis melegséget visz a hideg csempék közé.

Bútorok, amiknek jól áll a nádszínű fal

A következő fontos kérdés: mivel érdemes társítani a nádszínű falat. A lehetőségek száma szinte végtelenek. Ha a vidéki stílust kedveled, akkor a fa bútorok tökéletes választások lehetnek mellé. Egy rusztikus fa asztal vagy egy antikolt fa szekrény csodálatosan passzol majd a nádszínű falhoz. Ha a modernebb hangulat híve vagy, akkor pedig merd vegyíteni a nád színt más földszínekkel, például a sötétbarnával vagy a mélyzölddel.

Nádszínű fal a lakberendezésben – Az elmúlt évek egyik nagy kedvence
Nádszínű fal / Forrás: Getty

Dekorációk és fontos kiegészítők

Egy nádszínű fal elé jól illenek a természet inspirálta dekorációk. Gondolj csak egy nagy virágcsokorra, amelyben megtalálhatóak a sárga, a narancs és a vörös árnyalatai, vagy egy textil fotelre, amelyen madárminták díszelegnek. De az arany, a réz és a természetes fa kiegészítők is kiválóan mutatnak mellette.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.