Forrás: Getty

Mutatós rosé gold lakásdekor ötletek – Nem csak csajoknak

Rosé gold lakásdekor ötletek:

  • Rosé gold székek

A legegyszerűbb étkezőt is feldobhatjuk rosé gold székekkel. Minimális változás, mégis jelentős pluszt ad az összképhez. Az étkezőben amúgy is jól mutatnak az elegáns „fémes” színek, ezért igazi időtálló végeredményt kapunk.

  • Rosé gold lakásdekor és fa

Sokan (tévesen) azt hiszik, hogy a rosé gold csak a modern, hófehér, teljesen letisztult környezetben mutat jól. Ez kicsit sem igaz, hiszen ahogy a képen is látszik, fa bútordarabokhoz is kitűnően passzol. A rosé gold kiegészítőket nyugodtan használjuk fa dohányzó- vagy étkezőasztalon.

  • Fehér bútorok feldobása

A rosé gold lakásdekor a fehér alapszínnel mutat különösen jól, ezért jó választás, ha például teljesen fehér a konyhaszekrény vagy a nappali. Egyáltalán nem hivalkodó szín, ezért nem kell attól tartanunk, hogy a helyiség elveszítené minimalista vagy eltisztult jellegét.

  • Konyhai vagy fürdőszobai kiegészítők

A tárolókat nagyon nehéz úgy kialakítani, hogy ne legyen csúnya, mutatós végeredményt elérni meg pláne kihívás. A rosé gold lakásdekor erre is megoldás, ugyanis ha ilyen színben szerzünk be akasztókat, polcokat, tárolást segítő kiegészítőket, akkor garantáltan nem kell aggódni a kinézete miatt.

  • Rosé gold nappali

Ha már ilyen trendi a rosé gold, miért ne használhatnánk egy szoba teljes dekorálására? A rosé gold a legtöbb modern árnyalattal jól passzol, például a púderrózsaszínnel vagy a türkizzel is előszeretettel párosítják.  Szinte bármelyik lakberendezési tárgy megtalálható rosé goldban, ezért keressünk ilyen asztalt, gyertyát, lámpát, szobrot vagy bármit, ami illik a nappalinkba.

  • Fogantyúk

Az ördög mindig a részletekben rejlik, ezért a lakberendezők ugyanolyan figyelmet fordítanak az apró elemekre, mint a legnagyobb bútordarabokra. Ha nem szeretnénk túlzásba esni a színekkel, mégis valami pluszra vágyunk, cseréljük le a bútorok fogantyúit rosé goldra.

  • Rosé gold hálószoba kiegészítők

Szeretnéd színesebbé, otthonosabbá tenni fehér vagy szürke hálószobád? Válaszd a rosé goldot! Keverheted púderrózsaszínnel is, a hálószobában elfér, hiszen nyugalmat, otthonosságot áraszt, a pihentető alváshoz pedig elengedhetetlen a kellemes atmoszféra.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.