Forrás: Getty

Modern fürdőszoba csempe ötletek – Napjaink trendi megoldásai

Modern fürdőszoba csempe ötletek:

  • Kicsi, fekete csempe fehér fugával

Már rég lejárt lemez, hogy a fürdőszobába csak fehér vagy kék csempe való. Sőt, egyre több a nem mindennapi színválasztás. Például ez a kicsi, fekete csempe, aminek tégla formája van. Ha szeretnénk elkerülni a túl sötét összhatást, ellensúlyozhatjuk hófehér fugával.

  • Halszálka csempe

A lakberendezők nagy kedvence a halszálka csempe, szinte mindegy, hogy milyen színben. Az igazi modern hatás érdekében inkább fehér árnyalatban vagy márvány mintával szerezzük be. Nem csak falra jó választás, akár a padlóburkolatot is választhatjuk ebből a típusból. A csempe és a fuga színének kiválasztásakor fontos úgy választani, hogy feltűnő legyen a csempék elhelyezése.

  • Hexagon csempe

A legtöbb modern fürdőszoba csempe nem a színe miatt érdekes, sokkal inkább a formája miatt. A hagyományos négyzet vagy téglalap alakú csempék helyett egyre elterjedtebbek a különleges formák, például a hexagon. A nem mindennapi formák miatt nem szükséges élénk vagy merész színeket választani a dizájnos, díszes összhatáshoz.

  • Hófehér, domború „téglák”

Nem újdonság, hogy a hófehér falak és csempék modern hatásúak. Ám még ezt is lehet tovább fokozni, ha a fugák is hófehérek, a csempék  pedig háromdimenziós hatásúak. Egészen bohókás, mégis modern végeredményt lehet vele elérni, mely nem csak a mostani trendek között állja meg a helyét, de hosszú évekig divatos megoldásnak fog számítani.  

  • Hatalmas márványcsempék

A márvány mindig is modern, sikkes burkolóanyag volt, és ez még napjainkban is igaz. Ám a hagyományos csempeformák itt is megújultak, a kicsi négyzetetek helyett nagy méretű, extra vékony fugával elválasztott csempék a befutók. Világos és sötét árnyalatban is jól mutat, sőt, az igazán modern hatásért keverhetjük is a két verziót.

  • Fehér csempe fekete fugával

Nem mindennapi megoldás a fekete fuga, pláne nem fehér csempével kombinálva. Pedig azon kívül, hogy szuperül mutat, még tisztítani is könnyű, hiszen a fekete fugán kevésbé látszódnak a szennyeződések és szappanlerakódások.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.