Forrás: Getty

Mi passzol a zöld színhez a lakásdekorációban?

Íme néhány ötlet arról, hogy mi illik a zöld színhez a lakberendezésben:

  1. Fehér vagy krém: A zöld és a fehér vagy a krém kombinációja friss, tiszta és könnyed hatást kelt, és ideális választás lehet egy könnyű és légies belső tér kialakításához.
  2. Földszínek: A zöld jól működik a földszínekkel, például a barnával, a bézzsel és más természetes árnyalatokkal. Együtt meleg és meghitt atmoszférát teremtenek.
  3. Szürke: A zöld és a szürke elegáns párost alkotnak, és modern, letisztult megjelenést kölcsönöznek otthonodnak.
  4. Kék: A zöld és a kék színek harmonikusan egészítik ki egymást. Különösen igaz ez a tengerzöld és a türkiz kombinációjára, amely friss, tengerparti hangulatot teremthet.
  5. Sárga: A zöld és a sárga boldog, vidám és életteli atmoszférát hozhat létre együtt, különösen a világosabb árnyalataik kombinálásával.
  6. Fa árnyalatai: A zöld és a fa természetes kombinációja egy meleg, otthonos környezetet teremt, ami ideális választás lehet egy vidéki hangulatú és skandináv stílusú belső tér kialakításához.
  7. Fekete vagy fekete-fehér: A zöld és a fekete vagy fekete-fehér kombinációja drámai hatást kelt, és modern, elegáns megjelenést kölcsönöz a térnek.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.