Forrás: Getty

Mel B merész kanapéjától megáll az ész

Az énekesnő, aki a ’90-es években befutott legendás popkarrierje óta továbbra is jelen van a zenei életben, például tehetségkutatók zsűritagjaként, 2024-ben is ugyanolyan merész stílust képvisel, mint egykor, és ugyanolyan jól is áll neki.

A Instagram-videójában a nők jogairól és a nők elleni erőszak felszámolásának lehetőségeiről beszél, a fontos üzenet mellett azonban szerephez jut az otthonának azon szeglete is, ahol rögzítette a felvételt:

KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG!

Az időzítés talán nem véletlen, hiszen 2024-ben ismét divatba jött az állatminta, legyen szó leopárdról, tigrisről vagy éppen zebráról. Arról nem is beszélve, hogy a nagymacskák bundájának mintázata a barnák és a fekete váltakozása miatt pompásan beilleszthető bármilyen meleg-semleges színpalettába.

A brit zászló mintás párnák és a rózsaszín ruha már csak hab a tortán, mint ahogy a háttérben sorakozó személyes tárgyak is. Az összehatásra mondhatjuk, hogy „tipikus Mel B” – de csak miután elmentünk leopárdmintás kanapéhuzatot szerezni!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.