Forrás: Getty

LEGO dekor: mutatjuk a meglepően elegáns és ízléses színes építőkocka dizájnokat

Csodaszép virágok

A virágok mindig szuper kiegészítők, a LEGO darabok azonban különleges előnnyel bírnak: soha nem száradnak el. Egy mutatós vázába helyezve izgalmas elegáns dísz lehet, ami garantálja, hogy otthonodban mindig helye legyen az egyediségnek és a kreativitásnak.

Asztali dísz

Ezek a csodaszép LEGO virágok az ebédlő asztalon is megállják a helyüket. Sőt, némi kreativitással a virágfejeket a szárukról leszedve asztali futóra is teheted, így még különlegesebb lesz a dizájn.

Polc dekoráció

Sokan nem csak a népszerű LEGO virágokat kedvelik, hanem figurákat is gyűjtenek. Furcsának hangozhat, de szuperül tud mutatni, ha a „komoly” lakberendezési dekorációk mellé becsempészel pár jópofa LEGO elemet is a polcodra.

LEGO rajongók büszkesége

Ha igazi LEGO őrült vagy, és szeretnéd, hogy minden vendéged tisztában legyen ezzel, akkor egy ízléses vitrin nagyszerű módja annak, hogy kiállítsd a kollekciódat. Ez akár a gyerekek szobájában is jól mutat, ám mivel a LEGO kortalan, a lakás más pontján is megállja a helyét.

Tematikus LEGO-k a különböző helyiségekbe

Annyiféle LEGO szett van, hogy nem csak virágok vagy figurák közül válogathatsz, hanem a vitorlástól kezdve az állatokon át az autókig mindenre találsz készletet. A különböző tematikájú LEGO „építmények” pedig jól mutatnak a fürdőben, a konyhában, a hálószobában vagy a nappaliban is.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.