Forrás: Getty

Konyhai fali dekoráció – Legyen trendi és hasznos a főzőtered ezekkel a megoldásokkal

Konyhai fali dekoráció

Egy hatalmas óra, mint dekoráció

Ha már úgyis sok időt töltesz a konyhában, jöhet egy óra, amin ezt tudod követni, de akár az időzítésben is tud segíteni. Ne egy kis faliórára gondolj, hanem nagy darabokra – az óra átmérője akár 1 méter is lehet. Egy üres falfelületet szuper módon fel tud dobni egy ilyen időmérő.

Hasznos konyhai fali dekoráció

A konyhai fali dekoráció nem csak dísznek használható fel, hanem hasznos része lehet a tárolásnak is. Kampókkal fel tudsz akasztani a falra zöldséges és gyümölcsös hálókat, mágnessel pedig fel tudod erősíteni a késeket, amik így mindig könnyen elérhető helyen lesznek. A fűszereket is tarthatod falra erősített kis befőttesüvegekben.

Konyhai fali dekoráció – Legyen trendi és hasznos a főzőtered ezekkel a megoldásokkal
Forrás: Getty

Állítsd ki a szebb darabokat

Ha van lehetőséged, akkor szerelj fel kis lebegőpolcokat a konyha egyik szabad falára, amit aztán sokféleképpen fel is tudsz használni. Az egyik az, hogy felteszed rájuk a szebb étkészleteket, kávés szetteket és hasonló használati tárgyakat, amik egyben díszítenek is. Innen könnyen eléred őket, ha használatra kerül a sor, de közben tökéletesen dekorálják a konyha falát.

Trópusi növények minden mennyiségben

A konyha általában egy párás és meleg szoba a főzés és sütés miatt, ezt pedig nagyon szeretik a trópusi országokból származó növények. Ezeket szintén teheted polcra, de akár egy kampó segítségével le is lógathatod őket a plafonról a fal előtt. Ezek a cserepesek megkötik a párát, ami különösen hasznos.

Konyhai fali dekoráció – Legyen trendi és hasznos a főzőtered ezekkel a megoldásokkal
Forrás: Getty

Olasz hangulat tapétával

Te is sokat gondolsz arra főzés közben, hogy szívesebben élnél egy olasz kisvárosban? Akár el is hozhatod az olasz életérzést a konyhádba, falmatricákkal vagy tapétával. Fontos, hogy olyan ragasztót használj hozzá, amit nem old fel a meleg és a pára.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.