Forrás: Getty

Kék hálószoba ötletek – Pihentető alvás a nyugalom színének segítségével
  • Elegáns sötétkék

Ha nagyon nehezen alszol el, akkor az elegáns sötétkék garantáltan jó választás lesz számodra. A sötétkék bizonyítottan nyugalmat áraszt magából, és szerencsére kiegészítőket is könnyű válogatni hozzá. Néhány citromsárga vagy rózsaszín párna és paplan gyorsan sikkessé varázsolja az egyszerű szobát.

  • Bohó tapéta

A kék és a bohém stílus mindig is kéz a kézben járt. Rengeteg vidám, bohó mintájú tapéta közül válogathatsz a boltok kínálatából. Párosíthatod fehér, világos kiegészítőkkel vagy falszínnel a könnyed, tengerparti ház hangulatért, míg pár sötétbarna bútorral kifejezetten különleges, vintage végeredményt kaphatsz.

  • Kék ágykeret

Nem kell feltétlenül túlzásba esned a kékkel, elég, ha csak a bútorokon, például az ágykereten jelenik meg. Ez egy egyszerű módja a hálószoba kipofozásának, hiszen meghagyhatod mellette az egyszerűbb falszíneket és berendezési tárgyakat.

  • Ágynemű és faldekor tökéletes kombinációja

Szerencsére rendkívül széles választék van kék ágyneműből és faldekorációból is, ezért nem nehéz egymáshoz tökéletesen passzoló kombinációt találni a kettőből. A szoba többi részét hagyd semleges, visszafogott árnyalatúra, hogy minden figyelem a kék kiegészítőkre szegeződjön.

  • Kék lambéria

Ha hajlandó vagy időt, energiát és pénzt fektetni a tökéletes hálószoba kialakításába, akkor mindenképp érdemes elgondolkodnod a lambériás megoldáson. A sötétkék lambériát elegendő csupán egyetlen falra feltenni, és így is szuper látványos lesz az összkép a lambéria különleges anyaga miatt.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.