Forrás: Getty

Ints búcsút a fehér falaknak! Ez a 4 legtrendibb falszín

A zöld árnyalatai

2022-ben a természeté, ezzel együtt a természetes anyagoké és színeké a főszerep. Ez pedig azt jelenti, hogy a zöld árnyalatai közkedveltebbek, mint valaha. Legyen szó világosról vagy sötétről, idén minden megengedett. A zöld szín előnye, hogy nyugtató hatása is van, ezért ideális választás például a dolgozószobába, ahol fontos, hogy koncentráltan tudj dolgozni. Az már rád van bízva, hogy mindössze egy falat vagy többet festesz-e le. Minden megengedett, ami neked tetszik.

Very peri

A very peri értelemszerűen nem maradhat ki ebből a felsorolásból, hiszen a Pantone ezt az árnyalatot választotta a 2022-es év színének. Ez az árnyalat a lila és a kék között mozog. Ha nem szeretnél egy teljes falat ennek a színnek szentelni, akkor csempészd be dekorációkkal. A very peri esetében azonban a „kevesebb néha több elvet” érdemes követni, ha el szeretnéd kerülni a giccses hatást.

A kék árnyalatai

Ha a Pantone által megválasztott év színe nem tetszik, akkor mit szólsz a Dulux trendszínéhez, ami a bright skies fantázianevet kapta? Ez a szürkés-kék árnyalat frissességet varázsol az otthonodba, illetve elhozza a tenger végtelenségét is.

Lágy rózsaszín

Búcsút intenél a fehér falaknak, de egy visszafogottabb színre vágysz? Ebben az esetben a világos, lágy rózsaszín tökéletes a számodra! Ez a melegséget sugalló, feminin árnyalat 2022 egyik trendszíne, ami tökéletesen illik a skandináv stílushoz. Ha tehát váltanál, de tartasz a merészebb árnyalatoktól, akkor próbáld ki ezt a színt.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.