Forrás: Getty

Ilyen szépen mutat az egyik legmeglepőbb bejárati ajtószín

Rebát a countryzene királynőjeként tartják számon az eddigi több mint 75 millió eladott lemezével. Rendkívül színes egyéniség, így amikor megmutatta az otthonát, senkit nem lepett meg azzal, hogy bejárati ajtó tekintetében sem érte be a klasszikus fehérrel.

A sötétkékben pompázó, drámai hangulatú, természetes faanyagú ajtó igencsak hívogató és otthonos hatást kelt, amit tökéletes kültéri világítással lehet tovább fokozni. Egy sötétkék faajtó modern és színpadias esztétikájához sokat tehet hozzá a Rebánál is látható hatalmas, osztott üvegfelület.

A sötétkék mellett sötétbarnával, szénszürkével vagy feketével is hasonló hatás érhető el. Méghozzá olyannyira, hogy a lakberendezők akár eladásra szánt ingatlanok bejárati ajtajának cseréjét is javasolják valami látványosabbra, hiszen így kisebb befektetéssel is lényegesen növelhető a sikeres eladás esélye.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.