Forrás: Getty

Így lesz télies hangulatú a hálószoba – Ezeket a tippeket fogadd meg!

Sötét ágyneműhuzat

A háló központi eleme az ágy, ami többek közt annak is köszönhető, hogy ez az egyik legnagyobb bútor a szobában. Épp ezért nagymértékben befolyásolja a helyiség hangulatát. Ha ”téliesíteni” szeretnénk a hálót, akkor ennek egyik legegyszerűbb módja a sötét ágyneműhuzatok használata. Ezektől nem csak elegánsabb, hanem kényelmesebb hatása is lesz a szobának.

Textúrák keverése

Az olyan textilek, mint például a párnák és az ágytakarók, szintén nagy hatással vannak az adott szoba hangulatára. Mivel ősszel és télen imádunk az ágyban fekve olvasni vagy tévét nézni, fokozott figyelmet kell szánnunk a megfelelő puha és meleg takarók és párnák beszerzésére. Ehhez választhatunk műszörméből, bársonyból vagy kötött anyagokból készült textileket. Természetesen a padlóról se feledkezzünk meg: terítsünk le oda egy pihe-puha szőnyeget.

Gyertyák

A gyertyák egyet jelentenek a meghitt hangulattal, így ezekre is szükségünk lesz. Válasszunk illatgyertyákat, melyek az orrunkat is kényeztetik. Arra azonban figyeljünk, hogy ne csak egy darabot tegyünk a hálóba, hanem inkább csoportosítsunk többet, így sokkal nagyobb hatásuk lesz.

Kiegészítők

Természetesen a többi kiegészítőről sem feledkezhetünk meg! Akasszunk fel pár fényfüzért, helyezzünk el egy feltűnő vázát. De ezek mindenféleképpen passzoljanak a hálószoba színvilágához, hiszen így lesz egységes és harmonikus az összkép.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.