Fürdőszoba ötletek – Itt garantáltan találsz neked tetsző tippeket

Fürdőszoba ötletek – Itt garantáltan találsz neked tetsző tippeket

Ha éppen fürdőszobád felújítása előtt állsz, és nem csak hasznos, de mutatós helyiséget is szeretnél, akkor jó helyen jársz. Ezek a fürdőszoba ötletek biztosan segítenek majd abban, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a helyzetből, a fürdőd adottságainak megfelelően.

Ötletládához ad!

Szuper fürdőszoba ötletek következnek.

Nagy fürdőszoba ötletek

Ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy a helyegyáltalán nem jelent akadályt a fürdőszoba tervezésekor, akkor a szép kinézetmellett még sokkal használhatóbbá is teheted a helyiséget. A nagy méretűfürdőszobák legnagyobb előnye az, hogy elfér bennük akár két mosdókagyló is. Azilyen jellegű megoldások csak a leginkább előkelő szállodákban és otthonokbantalálhatók meg, így a minőségérzetet nagyban emelik – persze amellett, hogysokkal könnyebb lesz így a közös fürdőhasználat is.

Fürdőszoba ötletek – Itt garantáltan találsz neked tetsző tippeket
Forrás: Getty

Jöhetnek a növények

A növények szerelmeseinek a fürdőszoba egy igazi Kánaán, hiszen ott olyan fajok is képesek életben maradni, amire a lakás többi pontjában esély sincs. A magas páratartalom miatt költöztesd be az összes forró égövi eredetű növényed a fürdőbe – ez nem csak hasznos lesz, hanem kiváló dekoráció is. A trópusi növények mélyzöld színe bármilyen fürdőt feldob, így könnyen elérhetsz egy igazán elegáns hatást.

Fürdőszoba ötletek – Itt garantáltan találsz neked tetsző tippeket
Forrás: Getty

Kád vagy tusoló?

Az örök kérdés és ellentét, ha fürdőszoba ötletekrőlvan szó: a tusoló vagy kád? Mindkét megoldásnak megvannak az előnyei. Helyigénytekintetében teljesen más a két elgondolás, így egy kisebb helyen inkábbtusoló, a nagyobb helyiségekben a kád az előnyös. Ha tusolót szeretnéltelepíteni, akkor ne egy előre legyártott darabot használj, mivel azok sokkalolcsóbb hatást keltenek, mint az épített verziók. Ha pedig kádról van szó,akkor a szabadon álló darabok vannak divatban, amik sehol sem érnek a falhozvagy bútorhoz.

Márvány minden mennyiségben

A legdivatosabb fürdőszobák az utóbbi időben biztosan azok a darabok, amelyekben megjelenik legalább egy helyen a márvány mintázata. Ez lehet csak néhány csempe is, de ha igazán modern hatást szeretnél elérni, akkor a falak teljes egészét ilyen burkolattal dekoráld, akár még a padló is lehet márvány mintás járólapból kirakva. A fekete-fehér márványhoz a fehér bútorok, illetve a fekete kiegészítők illenek a legjobban, így igazán harmonikus hatást képesek kelteni. De színek tekintetében itt tényleg nincs határ!

Galéria / 3 kép

Megnézem a galériát

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
banner
Váltsd valóra lakásálmaidat a Fundamentával.
Megnézem
Bezárom
Promóció Időutazz velünk! Így néz ki a jövő nappalija

Napjaink technológia fejlődését látva izgalmas eljátszani a gondolattal, mit hozhat az életünkbe a (közel)jövő. Míg a repülő autó, a gondolkodásra képes robot és a mindentudó mesterséges intelligencia néhány éve még túlzottan futurisztikusnak tűnt, ma már egészen elérhető távolságba került. De vajon hogyan hat majd mindez az otthonainkra?

Stílus Hangulatos fürdőszobára vágysz? Akkor ezt a 4 dolgot pakold el szem elől

Sokszor beszélünk arról, mivel és hogyan dekorálhatod a fürdőt, hogy szép és egyed legyen. Arról azonban kevés szó esik, mit ne tegyél oda. Épp ezért most ezeket vesszük sorra.

Tipp Gyűrődésmentes ágynemű vasalás nélkül – Nem álom többé!

Te is imádod frissen felhúzott ágynemű alatt álomra hajtani a fejed? Nincs is ezen semmi meglepő. Ahogy azon sem, ha az ágynemű vasalásáért már annyira nem rajongsz. Viszont az alábbi trükknek hála legalább ezt a fárasztó feladatot megspórolhatod.

Tipp A tökéletesre vasalt ruhák 5 titka

Nem vagy egyedül, ha számodra is a vasalás a legkevésbé kedves házimunka. Különösen, ha minden igyekezeted ellenére is maradnak gyűrődések a ruhákon. Íme néhány hasznos vasalási tipp, ami megkönnyítheti az életedet.

Tipp Mi a teendő, ha megjelennek a ruhamolyok a lakásban?

Ha az utóbbi időben ruhamolyokat fedeztél fel a ruháid között? Tény, hogy kellemetlenséget okozhatnak, de szerencsére vannak hatékony módszerek a kiirtásukra és elriasztásukra. Összeszedtünk mindent, amit tudni érdemes a molyokról, és arról, hogyan is lehet őket elűzni a szekrényből – és a lakásból.

Kert Ezeket a zöldségeket termesztheted az erkélyen magaságyásban

Nincs kerted, de nem szeretnél lemondani a saját termesztésű zöldségekről? Jó hír: a magaságyásoknak hála akár az erkélyen is tudsz zöldséget nevelni. Nézzük, mit.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin