Forrás: Getty

Fürdőszoba ötletek – Itt garantáltan találsz neked tetsző tippeket

Szuper fürdőszoba ötletek következnek.

Nagy fürdőszoba ötletek

Ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy a helyegyáltalán nem jelent akadályt a fürdőszoba tervezésekor, akkor a szép kinézetmellett még sokkal használhatóbbá is teheted a helyiséget. A nagy méretűfürdőszobák legnagyobb előnye az, hogy elfér bennük akár két mosdókagyló is. Azilyen jellegű megoldások csak a leginkább előkelő szállodákban és otthonokbantalálhatók meg, így a minőségérzetet nagyban emelik – persze amellett, hogysokkal könnyebb lesz így a közös fürdőhasználat is.

Fürdőszoba ötletek – Itt garantáltan találsz neked tetsző tippeket
Forrás: Getty

Jöhetnek a növények

A növények szerelmeseinek a fürdőszoba egy igazi Kánaán, hiszen ott olyan fajok is képesek életben maradni, amire a lakás többi pontjában esély sincs. A magas páratartalom miatt költöztesd be az összes forró égövi eredetű növényed a fürdőbe – ez nem csak hasznos lesz, hanem kiváló dekoráció is. A trópusi növények mélyzöld színe bármilyen fürdőt feldob, így könnyen elérhetsz egy igazán elegáns hatást.

Fürdőszoba ötletek – Itt garantáltan találsz neked tetsző tippeket
Forrás: Getty

Kád vagy tusoló?

Az örök kérdés és ellentét, ha fürdőszoba ötletekrőlvan szó: a tusoló vagy kád? Mindkét megoldásnak megvannak az előnyei. Helyigénytekintetében teljesen más a két elgondolás, így egy kisebb helyen inkábbtusoló, a nagyobb helyiségekben a kád az előnyös. Ha tusolót szeretnéltelepíteni, akkor ne egy előre legyártott darabot használj, mivel azok sokkalolcsóbb hatást keltenek, mint az épített verziók. Ha pedig kádról van szó,akkor a szabadon álló darabok vannak divatban, amik sehol sem érnek a falhozvagy bútorhoz.

Márvány minden mennyiségben

A legdivatosabb fürdőszobák az utóbbi időben biztosan azok a darabok, amelyekben megjelenik legalább egy helyen a márvány mintázata. Ez lehet csak néhány csempe is, de ha igazán modern hatást szeretnél elérni, akkor a falak teljes egészét ilyen burkolattal dekoráld, akár még a padló is lehet márvány mintás járólapból kirakva. A fekete-fehér márványhoz a fehér bútorok, illetve a fekete kiegészítők illenek a legjobban, így igazán harmonikus hatást képesek kelteni. De színek tekintetében itt tényleg nincs határ!

Galéria / 3 kép

Megnézem a galériát
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.