Forrás: Getty

Frissességtől duzzadó mohafal dekorációk, melyek téged is levesznek a lábadról

1. Esőerdő látkép vagy mohakompozíció?

Az izlandi zuzmó többféle színben létezik, emiatt többfajta elrendezésben és mintában is lehet belőle alkotni. Ha elég ügyes vagy (esetleg kifejezetten erre kéred meg a szakembert), akkor esőerdőt megidéző látképet is kaphatsz, ami csodaszépen díszíti majd az étkezőt vagy a nappalit.

2. Sikkes terasz dekoráció

Egy moha dekoráció nem csak beltéren, hanem kültéren is nagyon jól mutat. Ráadásul kint nem csak izlandi zuzmóból vagy más fali díszként árult mohából dolgozhatsz, tulajdonképpen bármilyen mutatós növényt beépíthetsz a fali díszbe.

3. Ha nincs elég zöld a konyhában

Gyakori, a főzés, a sok gőz és a zsíros levegő miatt még cserepeseket sem szívesen költöztetünk a konyhába. A mohafal azonban nem csak jól bírja a konyhai körülményeket, de önmagában is elég ahhoz, hogy az amúgy unalmas berendezést feldobja.

4. Egy csepp nyugalom a mozgalmas hétköznapokban

A növények bizonyítottan segítenek a relaxációban és a nyugodt atmoszféra megteremtésében, ezért a dolgozószobának méltó dísze lehet egy moha fal. A mohák élénkzöld tónusai olyan különleges színfoltot visznek a térbe, amire egy falfesték vagy mesterséges dekoráció sem képes.

https://www.instagram.com/p/CoaNdMgyRh3/

5. Lambéria & zöld fal

A barna és a zöld tökéletes színkombinációja hol mutatkozhatna meg jobban, mint a fán és a füvön. Ha kreatív és természetközeli módon szeretnél feldobni egy üres sarkot vagy falfelületet, akkor a mohafal és lambéria kombója tökéletes választás.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.