Forrás: Getty

Fekete szín az étkezőben – Csodás megoldásokkal bizonyítjuk, hogy remek választás
  • Fekete lambéria

A fekete falak kifejezetten drámaian mutatnak. A drámaiság éléből könnyen vehetsz el azzal, hogy sima falak helyett lambérián alkalmazod a legsötétebb árnyalatot. Ezzel a megoldással időtálló elegancia uralkodik majd az étkezőben.

  • Fekete és fa

A fekete szín hidegsége és a fa melegsége tökéletesen kiegyensúlyozza egymást, így kifejezetten otthonos érzete lesz az étkezőnek. Bár ez a két szín nem hagyományos kombináció, a lakberendezők többsége esküszik rá. Sőt, kiváló módja annak, hogy a régi fa bútorokat drágábbnak éreztesse.

  • Klasszikus fekete-fehér

Ha a minimalista, modern stílus áll a legközelebb hozzád, akkor a klasszikus fekete-fehér párossal nem tudsz mellé nyúlni. A kontraszt miatt a fekete bútorok igazán kitűnnek, és akár olcsóbb darabok is drágábbnak érződnek ezáltal.

  • Fekete accent wall

Az accent wall kifejezést arra használják, amikor a visszafogott színűre festett szobában az egyik falat élénk vagy drámai árnyalatúra mázolod, így a kakukktojás fal lesz a szoba dísze. A fekete szín erre a feladatra tökéletes választás, ugyanis kis felületen is kifejti elegáns hatását, és a legegyszerűbb étkezőt is drága megjelenésűvé varázsolja.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.