Forrás: Getty

Ezek a legszebb karácsonyfadísz trendek 2021-ben

Pretty in pink

A karácsonyi díszeknél a meleg színeket szoktuk preferálni, például a bordót vagy a sötétkéket, pedig épp a világos árnyalatoktól lesz elegáns és modern hatása a fának. Az idei trendek szerint ezek a visszafogott árnyalatok viszik a prímet. Ez azt jelenti, hogy az olyan színekkel nem lőhetünk mellé, mint a bézs, a világoskék vagy a világos rózsaszín, melyekhez szuperül kombinálhatjuk az ezüstöt és a fehéret.

Szívforma a hagyományos gömbök helyett

Ha karácsonyfadíszekre gondolunk, akkor elsősorban gömbök lebegnek a szemeink előtt. Idén ez azonban megváltozik, ugyanis 2021-ben a szívforma lesz a legkedveltebb, de bármilyen más alakzatot is választhatunk, hiszen így sokkal izgalmasabb lesz az összhatás.

Fémes hatású gömbök

Egy időben a matt díszekért rajongott mindenki, de idén ez megváltozik, ugyanis a fémesen csillogó darabok lesznek trendik. Utóbbiakkal elképesztően fényűző hatást tudunk elérni, főleg akkor, ha arany, ezüst vagy bronz színű díszeket választunk. Ez azonban nem azt jelenti, hogy más árnyalatokra nem eshet a voksunk, sőt mi több, ha a vadabb színeket részesítjük előnyben, akkor sem kell visszafognunk magunkat. Akasszunk például lila vagy intenzív zöld díszeket a karácsonyfára.

Összegezve: Új színek és új formák

Alapvetően a lágy, világos árnyalatok lesznek idén trendik, melyek eleganciát és modernitást is sugallnak. A gömbtől eltérő formájú díszekkel izgalmassá varázsolhatjuk a fát, de emellett visszatérnek a régi klasszikusok is: a fémesen fénylő díszek.

Tipp: A díszeket nem csak a karácsonyfára akaszthatjuk fel, hanem készíthetünk belőlük például egyedi koszorút is. A fantáziánknak semmi sem szabhat gátat!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.