Forrás: Getty

Csak ezeket NE! Ez a 3 karácsonyi dekor már lejárt 2021-ben

#1 – Klasszikus színek

Az idei évben a vadabb színvilágú karácsonyi gömbök és díszek is felkerülhetnek a fára, így 2021-ben inkább mondjunk búcsút az olyan klasszikus színeknek, mint a piros és a zöld. A pink, az ezüst és az arany ellenben trendibb, mint valaha.

Tipp: Annak érdekében, hogy ne legyen túl színes a végeredmény, válasszunk egy vagy maximum két vadabb főszínt, vagy csoportosítsuk szín szerint az árnyalatokat, és alkossunk egy szivárvány színű fát.

#2 – Felfújható figurák

Az utóbbi években egyre elterjedtebbek itthon is a különféle felfújható figurák, melyeket a kertben, a teraszon, de akár az otthonunkban is felállíthatók. Idén azonban ezek már sokkal inkább lejártak, mintsem trendik, így inkább hagyjuk a padláson az XXL-es rénszarvasokat és hóembereket. Ha mégsem nem akarunk lemondani a feltűnő dekorokról, akkor válasszunk például egy nagy és feltűnő koszorút.

#3 – Fehér dekoráció

Tavaly rendkívül közkedvelt volt a fehér, így ezzel a színnel díszítettük a fát, az ünnepi asztalt, az ajtókat és minden más felületet. Idén azonban a fehéret leváltják a bogyós gyümölcsök színei és az arany árnyalatok. Ezek tökéletesen harmonizálnak egymással, és modern, ünnepi hangulatot teremtenek.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.