Forrás: Getty

Claudia Schiffer ezt a visszafogott árnyalatot választotta a hálószobájába

A híresség mindig remek képeket oszt meg a vörös szőnyegről, az otthonából, a régi időkből, vagy éppen az imádnivaló macskájáról, Chipről. Az egyik legutóbbi bejegyzésben például az ágyában hever a cicával, ám a rajongók nem csupán a kényelmes, mégis trendi outfitjére és az aranyos négylábú kedvencére figyeltek fel, hanem a hálószoba berendezésére is.

A kékesszürke fal és az óriási krémszínű fejtámlás ágy ugyanis roppant hívogatónak, otthonosnak és kényelmesnek tűnik – sztárallűrök nélkül, mégis egyedi, de abszolút „lakható” eleganciával. A visszafogott ezüst mintával díszített fehér ágynemű és a kontrasztos fekete éjjeliszekrényen lévő illatgyertya, virág és meleg fényű lámpa már tényleg csak hab a tortán:

Claudia Schiffer hálószobája tehát tökéletes példája annak, hogy milyen, amikor egy otthon mindenki számára pompás inspirációként szolgál.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.