Bárdos Zsuzsa lakberendező tippjei: így dekoráld a Lerakó- és konzolasztalt

Bárdos Zsuzsa lakberendező tippjei: így dekoráld a Lerakó- és konzolasztalt

A makulátlan Insta-posztokat figyelve mi is arra vágyunk, hogy trendi tárgyak sorakozzanak a nappaliban lévő asztalainkon. Az elképzelt rend helyett azonban általában távirányítók, papírzsepi és a gyerekek által ottfelejtett csokipapír virít rajtuk.

Ötletládához ad!

Egy Bárdos Zsuzsa lakberendező által megálmodott budai otthonban jártunk, és az ott lévő lerakóasztalok bemutatásán keresztül adunk néhány hasznos tippet arra, hogyan lehetnek ezek a kisbútorok is esztétikusak és egyben jól funkcionálók.

Határozzuk meg, mi legyen a funkciója!

Hol található a lakásban lerakóasztal és kis asztal? Melyik helyiségben milyen célt szolgál? Az előszobában érdemes azon tárolni az indulásnál, érkezésnél szükséges tárgyainkat. De arról se feledkezzünk meg, hogy a lakásba lépve ez az első benyomás, ami bennünket fogad. Legyen mindig rend rajta, és határozzuk meg mindennek a pontos, jól kijelölt helyét. Ez a későbbiekben is nagy hasznunkra lesz.

Bárdos Zsuzsa lakberendező tippjei: így dekoráld a Lerakó- és konzolasztalt

Kezdjük egy kis zölddel!

Jól mutatnak rajta a cserepes növények, de a vágott virágok is, ezekkel minden esetben üde hatást érhetünk el. Variálhatjuk a különböző textúrákat, ahogy az üveg vázák méretével és formájával is érdemes kísérletezni.

Bárdos Zsuzsa lakberendező tippjei: így dekoráld a Lerakó- és konzolasztalt

Tálcákkal a rendezettségért

A lerakóasztaloknál hasznosak a tálcák, amikbe a különféle tárgyakat tehetjük, csoportosíthatjuk – legyen az kulcs, távirányító vagy aprópénz, amit épp kiszedünk a zsebünkből.

Bárdos Zsuzsa lakberendező tippjei: így dekoráld a Lerakó- és konzolasztalt

Családi emlékek, fontos tárgyak

Ne csak a könyvespolcra vagy komódra tegyünk a szép tárgyainkból. Különböző méretű és formájú miniszobrok, tálak, gyertyatartók a lerakó felületeken is szépen mutatnak.

Bárdos Zsuzsa lakberendező tippjei: így dekoráld a Lerakó- és konzolasztalt

Illatosítók, diffúzerek

Az előtérben, közlekedőkben a pálcikás illatosítók és az illatgyertyák is jól mutatnak és hasznosak is. Tehetünk szép gyertyatartókat is ezekre a bútorokra, de akár egy kis gyűjteményt is bemutathatunk így.

Bárdos Zsuzsannával készült izgalmas beszélgetésünkért és további hasznos stílustippekért keresd az Otthonok&Megoldások magazin tavaszi számát. Március 8-ától az újságárusoknál!

Bárdos Zsuzsa lakberendező tippjei: így dekoráld a Lerakó- és konzolasztalt

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Promóció 4 hasznos kiegészítő, ami egy sportos otthonban nélkülözhetetlen

Az ízig-vérig sportos emberek élete ízig-vérig sportos otthont kíván. Kezdjük ott, hogy a felszerelésnek kell tároló, a bemelegítéshez és a nyújtáshoz pedig elegendő hely. No, meg persze néhány hasznos kiegészítő is jól jön, hogy a lelkesedés és a lendület töretlen maradhasson. Ez utóbbiakat gyűjtöttük össze alább.

Promóció Okosan bánnál az energiával? Adunk hozzá 4 tuti tippet

Az energia nagy kincs, és nem olcsó mulatság. Nincs hát más választásunk, muszáj okosan bánni vele. Mutatjuk is, hogyan.

Tipp 4 lakberendezési tárgy, amivel energiát spórolhatsz

Az idei őszi és téli szezonban minden a spórolásról szól. Nem meglepő, hogy mindenki különböző trükkökkel próbálja csökkenteni a fogyasztást. Jelen esetben azt szeretnénk bemutatni, hogy bizonyos lakberendezési tárgyakkal is spórolhatsz az energián.

Otthon Lakberendezés csavarokkal – És happy enddel

Egy otthon kialakításánál biztosan előfordulnak meglepetések, és az már csak a kreativitáson és a fantázián múlik, hogy ezeket a javunkra fordítsuk. Anya és fia költözését több újratervezés is megelőzte, visszatekintve azonban minden úgy lett jó, ahogy alakult.

Stílus Ez az 5 lakberendezési trend már lejárt lemez

A trendek mindig jönnek és mennek, a lakberendezők pedig időről időre összegzik, mik nem tartoznak már a divatos kategóriába. Így történt ez 2022-ben is, mi pedig tolmácsoljuk a lakberendezők ítéletét. Eláruljuk, melyik trendek mellett nem voksolnának már (legalábbis egy ideig) a profik.

Stílus Lehet, hogy neked nem való a kék a lakberendezésbe? Íme, 5 árulkodó jel

A kéket a lakberendezés örök kedvencének tartják, hiszen rengeteg fajta időtálló megoldást lehet ezzel a színnel megvalósítani. Azonban nem mindenki egyforma, így megeshet, hogy hozzád vagy a te lakásodhoz egyáltalán nem passzol. Ne érezd emiatt rosszul magad, csupán ismerd fel időben, nehogy megutáld az otthonod.

Tipp Állandóan hideg van a lakásban? Ez a 4 leggyakoribb ok

Egy hideg lakás nem csak kellemetlen és bosszantó, de hosszútávon még káros is az ingatlanra nézve. Épp ezért annyira fontos, hogy mielőbb kiderítsd, mi okozza ezt a problémát.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin