Bárdos Zsuzsa lakberendező tippjei: így dekoráld a Lerakó- és konzolasztalt

Bárdos Zsuzsa lakberendező tippjei: így dekoráld a Lerakó- és konzolasztalt

A makulátlan Insta-posztokat figyelve mi is arra vágyunk, hogy trendi tárgyak sorakozzanak a nappaliban lévő asztalainkon. Az elképzelt rend helyett azonban általában távirányítók, papírzsepi és a gyerekek által ottfelejtett csokipapír virít rajtuk.

Ötletládához ad!

Egy Bárdos Zsuzsa lakberendező által megálmodott budai otthonban jártunk, és az ott lévő lerakóasztalok bemutatásán keresztül adunk néhány hasznos tippet arra, hogyan lehetnek ezek a kisbútorok is esztétikusak és egyben jól funkcionálók.

Határozzuk meg, mi legyen a funkciója!

Hol található a lakásban lerakóasztal és kis asztal? Melyik helyiségben milyen célt szolgál? Az előszobában érdemes azon tárolni az indulásnál, érkezésnél szükséges tárgyainkat. De arról se feledkezzünk meg, hogy a lakásba lépve ez az első benyomás, ami bennünket fogad. Legyen mindig rend rajta, és határozzuk meg mindennek a pontos, jól kijelölt helyét. Ez a későbbiekben is nagy hasznunkra lesz.

Bárdos Zsuzsa lakberendező tippjei: így dekoráld a Lerakó- és konzolasztalt

Kezdjük egy kis zölddel!

Jól mutatnak rajta a cserepes növények, de a vágott virágok is, ezekkel minden esetben üde hatást érhetünk el. Variálhatjuk a különböző textúrákat, ahogy az üveg vázák méretével és formájával is érdemes kísérletezni.

Bárdos Zsuzsa lakberendező tippjei: így dekoráld a Lerakó- és konzolasztalt

Tálcákkal a rendezettségért

A lerakóasztaloknál hasznosak a tálcák, amikbe a különféle tárgyakat tehetjük, csoportosíthatjuk – legyen az kulcs, távirányító vagy aprópénz, amit épp kiszedünk a zsebünkből.

Bárdos Zsuzsa lakberendező tippjei: így dekoráld a Lerakó- és konzolasztalt

Családi emlékek, fontos tárgyak

Ne csak a könyvespolcra vagy komódra tegyünk a szép tárgyainkból. Különböző méretű és formájú miniszobrok, tálak, gyertyatartók a lerakó felületeken is szépen mutatnak.

Bárdos Zsuzsa lakberendező tippjei: így dekoráld a Lerakó- és konzolasztalt

Illatosítók, diffúzerek

Az előtérben, közlekedőkben a pálcikás illatosítók és az illatgyertyák is jól mutatnak és hasznosak is. Tehetünk szép gyertyatartókat is ezekre a bútorokra, de akár egy kis gyűjteményt is bemutathatunk így.

Bárdos Zsuzsannával készült izgalmas beszélgetésünkért és további hasznos stílustippekért keresd az Otthonok&Megoldások magazin tavaszi számát. Március 8-ától az újságárusoknál!

Bárdos Zsuzsa lakberendező tippjei: így dekoráld a Lerakó- és konzolasztalt

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Stílus A napfelkelte színpalettája az év legnagyobb trendje

Egyre több olyan trend lát napvilágot, ami uralni fogja a 2023-as évet. Az egyik ilyen az otthonok színvilágát érinti, legyen szó a falakról, a bútorokról, a textilekről vagy a dekorációkról. Míg az utóbbi hónapokban főként a zöld árnyalatok domináltak a lakásokban, idén egy teljesen új színvilág nyer teret, méghozzá a napfelkelte színei. Beleértve mindent – a burgundi vöröstől kezdve a sáfránysárgán és aranysárgán át egészen az őszibarackig.

Stílus 5 egyszerűen megvalósítható ötlet a divatos otthon jegyében

A magazinok oldalain szebbnél szebb divatos otthon megoldásokat láthatsz, és mindig ámulatba ejtő, hogy micsoda összhang tud áradni egy jól átgondolt otthoni berendezéséből. Szerencsére nem atomfizika áll a divatos otthonok mögött, sőt, néhány egyszerű tipp segítségével a te otthonod is trendi lehet.

Stílus 20 nm-es lakás berendezése – 4 tipp, amivel kihozhatod a maximumot egy garzonból

Az új típusú társasházak elterjedésével sok olyan lakás születik, ami meglehetősen pici. Egy embernek ezek is elegek lehetnek, de egy 20 nm-es lakás berendezése nem egyszerű feladat. Ha te is ilyen kihívás előtt állsz, adunk 4 tippet, hogy könnyebben boldogulj.

Tipp Eltört egy pohár? Így szedj össze minden apró üvegszilánkot a földről

Amikor egy pohár vagy villanykörte eltörik, az apró üvegdarabok pillanatok alatt futnak ezerfele a padlón. Összeszedésük nem könnyű feladat, főleg, ha nincs kéznél egy porszívó, ezért minden praktika jól jön ilyenkor. Ilyet hoztunk most neked.

Gyerek Fiús szoba színek – Ezek a legtrendibb megoldások napjainkban

A fiús szoba színek már közel sem csak a kék árnyalataiból állnak, rengeteg trendi megoldás van, amiket mind a szülők, mind a gyerekek imádnak. Elhoztuk a profi lakberendezők és az Instagram kedvenc megoldásait.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin