Bárdos Zsuzsa lakberendező tippjei: így dekoráld a Lerakó- és konzolasztalt

Bárdos Zsuzsa lakberendező tippjei: így dekoráld a Lerakó- és konzolasztalt

A makulátlan Insta-posztokat figyelve mi is arra vágyunk, hogy trendi tárgyak sorakozzanak a nappaliban lévő asztalainkon. Az elképzelt rend helyett azonban általában távirányítók, papírzsepi és a gyerekek által ottfelejtett csokipapír virít rajtuk.

Ötletládához ad!

Egy Bárdos Zsuzsa lakberendező által megálmodott budai otthonban jártunk, és az ott lévő lerakóasztalok bemutatásán keresztül adunk néhány hasznos tippet arra, hogyan lehetnek ezek a kisbútorok is esztétikusak és egyben jól funkcionálók.

Határozzuk meg, mi legyen a funkciója!

Hol található a lakásban lerakóasztal és kis asztal? Melyik helyiségben milyen célt szolgál? Az előszobában érdemes azon tárolni az indulásnál, érkezésnél szükséges tárgyainkat. De arról se feledkezzünk meg, hogy a lakásba lépve ez az első benyomás, ami bennünket fogad. Legyen mindig rend rajta, és határozzuk meg mindennek a pontos, jól kijelölt helyét. Ez a későbbiekben is nagy hasznunkra lesz.

Bárdos Zsuzsa lakberendező tippjei: így dekoráld a Lerakó- és konzolasztalt

Kezdjük egy kis zölddel!

Jól mutatnak rajta a cserepes növények, de a vágott virágok is, ezekkel minden esetben üde hatást érhetünk el. Variálhatjuk a különböző textúrákat, ahogy az üveg vázák méretével és formájával is érdemes kísérletezni.

Bárdos Zsuzsa lakberendező tippjei: így dekoráld a Lerakó- és konzolasztalt

Tálcákkal a rendezettségért

A lerakóasztaloknál hasznosak a tálcák, amikbe a különféle tárgyakat tehetjük, csoportosíthatjuk – legyen az kulcs, távirányító vagy aprópénz, amit épp kiszedünk a zsebünkből.

Bárdos Zsuzsa lakberendező tippjei: így dekoráld a Lerakó- és konzolasztalt

Családi emlékek, fontos tárgyak

Ne csak a könyvespolcra vagy komódra tegyünk a szép tárgyainkból. Különböző méretű és formájú miniszobrok, tálak, gyertyatartók a lerakó felületeken is szépen mutatnak.

Bárdos Zsuzsa lakberendező tippjei: így dekoráld a Lerakó- és konzolasztalt

Illatosítók, diffúzerek

Az előtérben, közlekedőkben a pálcikás illatosítók és az illatgyertyák is jól mutatnak és hasznosak is. Tehetünk szép gyertyatartókat is ezekre a bútorokra, de akár egy kis gyűjteményt is bemutathatunk így.

Bárdos Zsuzsannával készült izgalmas beszélgetésünkért és további hasznos stílustippekért keresd az Otthonok&Megoldások magazin tavaszi számát. Március 8-ától az újságárusoknál!

Bárdos Zsuzsa lakberendező tippjei: így dekoráld a Lerakó- és konzolasztalt

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Promóció Az igazán okos megoldások: így segítenek a háztartási gépek szebbé (is) tenni otthonod

Már rég magunk mögött tudjuk azokat az időket, amikor egy háztartási gép csupán a funkciójával és okos megoldásaival tudott lenyűgözni minket. Tegyük hozzá gyorsan: szerencsére! A tervezők ugyanis egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a különböző elektronikai berendezések esztétikai értékére is, aminek hála azok nem csak megkönnyítik, de meg is szépítik mindennapjainkat.

Tipp Ezekkel a házi praktikákkal patyolattiszta lesz a kocsibelső

Kiömlött innivaló, állatszőr, morzsák – az autónk belsejének sok megpróbáltatást kell kibírnia, melyeket nem lehet egyszerűen egy porszívó segítségével eltüntetni. Most azonban lerántjuk a leplet olyan trükkökről, melyeknek köszönhetően patyolattiszta lesz az autó belseje.

Felújítás A debreceni csoda: ez a 33 nm-es kis lakás poraiból éledt újjá

Nóriék másodszor is belevágtak: megvásároltak egy retró, lepukkant, elavult ingatlant, hogy aztán egy élhető és szerethető otthont faragjanak belőle. Ha eddig nem hittél volna a tündérmesékben, akkor a végeredményt látva ez most biztosan megváltozik. A konklúzió megint csak ennyi: nincs lehetetlen!

Tipp Költözés előtt állsz? Ezt a 6 teendőt még pakolás előtt végezd el, hogy gördülékeny legyen a váltást

Költözés előtt állsz? Szeretnéd, ha minél hamarabb visszaállna minden a normális kerékvágásba az otthonváltás után? Cikkünk segítségedre lesz.

Stílus Konyhafelújítás előtt állsz? Inspirálódj cikkünkből!

Konyhafelújítás előtt állsz és inspirációt szeretnél gyűjteni? A legjobb helyen jársz! Összegyűjtöttük neked a legtrendibb megoldásokat. Rengeteg stílust hoztunk, így biztosan megtalálod azt, ami a befutó lesz számodra.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin