Forrás: Getty

Barbie után szabadon – Így csempészd be a rózsaszínt otthonodba
  • Falak és tapéták: Választhatsz egy vagy több falat, amelyet rózsaszínre festesz, vagy olyan tapétát használhatsz, amely rózsaszín árnyalatokat tartalmaz. A sötétebb rózsaszín árnyalatok mélyebb és melegebb hangulatot teremthetnek, míg a világosabbak frissességet és tisztaságot sugároznak.
  • Bútorok: Egy-egy rózsaszín bútordarab, például egy szék, egy asztal vagy egy kanapé, kiválóan fel tudja dobni a helyiség hangulatát. Vegyél például egy rózsaszín fotelt a nappalidba vagy egy rózsaszínre festett éjjeli szekrényt a hálószobádba.
  • Textíliák: Párnák, függönyök, plédek és szőnyegek segítségével könnyedén belecsempészheted a rózsaszínt a dekorációdba. Kiválaszthatod a kedvenc árnyalataidat, és kombinálhatod más színekkel is.
  • Dekorációs Tárgyak: Rózsaszín vázákat, gyertyatartókat, képeket és más kiegészítőket használhatsz az enteriőröd kiegészítésére is. Arany vagy ezüst részletekkel kombinálva igazán elegáns hatást érhetsz el.
  • Virágok: Rózsaszín virágokkal díszített vázák vagy virágkompozíciók segítségével frissességet és romantikus hangulatot hozhatsz létre. A rózsaszín rózsa, liliom vagy orchidea remek választás lehet. De vannak rózsaszín árnyalatban pompázó cserepesek is, amelyek igazán egyedi hatást keltenek.
  • Konyha és Fürdőszoba: A rózsaszín akár a konyhában és a fürdőszobában is jól mutathat. Bátran választhatsz például rózsaszín csempéket, konyhai eszközöket vagy fürdőszobai kiegészítőket.

Fontos, hogy megtaláld azt az egyensúlyt és stílust, amely a számodra leginkább vonzó és megfelelő. Kombináld a rózsaszínt más színekkel és anyagokkal, hogy egy harmonikus és egyedi dekorációt hozz létre.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.