Forrás: Getty

Az Instagram kedvencei: ez az 5 hálószoba szék vezeti most a trendeket

Színes kontraszt

A színes kontraszt nagy kedvenc. Például egy terrakotta színű karosszék, ami egy halvány zöldes szobában ragyog. Ez a merész és stílusos ellentét életre kelti a hálószobát, és egyedi atmoszférát teremt. A meleg terrakotta szín jól harmonizál a hűvösebb zöld árnyalattal, és élénkséget kölcsönöz a térnek.

Vintage minták

Ha szereted a kreatív és egyedi megjelenést, akkor egy szék vintage mintákkal tökéletes választás lehet a hálószobádba. Ezek a színes és feltűnő minták nosztalgikus hangulatot teremtenek, és egyfajta művészi kifinomultságot visznek a térbe.

Trendi plüss

Egy trendi, fehér plüss karosszék elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a hálószobának. A puha plüss anyag kényelmet kínál, míg a fehér kárpit tágas és világos hatást kelt. Sajnos kényes anyagról van szó, ám a hálószobai székek inkább dizájnelemek, mintsem praktikus bútordarabok.

Minimalista fapad – egyáltalán nem fapados megoldás

Ha inkább az egyszerűség és a természetes megjelenés mellett voksolsz, akkor egy minimalista fapad lehet az ideális választás számodra. Ez a természetes anyagokat és egyszerű formákat kedvelőknek tökéletes opció, hiszen harmonizálhat a földszínekkel díszített, természetközeli hálószobával.

Kreatív ülőpárnák

Egy újszerű megközelítés az ülőpárnák formájú székek alkalmazása. Ezek a kényelmes és játékos megoldások egyedi és szórakoztató karaktert visznek a hálószobába, miközben kényelmet is garantálnak.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.