Forrás: Getty

A TikTok új őrülete: ezért nem tolják az emberek a kanapét a falhoz

Mit jelent ez?

Ahelyett, hogy a falhoz tolnád a kanapét a hely maximális kihasználása érdekében, inkább hagy középen, és oszt zónákra a teret. A tér egyik részét a kanapé és a fotelek, a dohányzóasztal és a tévé jelentik. Ezen kívül lehet meg tárolási zónád, amelyben egy tálaló, egy könyvespolc vagy szekrények kaphatnak helyet.

A TikTok új őrülete: ezért nem tolják az emberek a kanapét a falhoz
Forrás: Getty

Mikor NEM éri meg a kanapét elmozdítani a fal mellől?

Akkor, ha az új dizájn nem megy a praktikum rovására. Bár a kis térben is szuperül tud mutatni egy átgondoltan berendezett nappali, ahol a kanapé gyakorlatilag a szoba közepén áll, nem éri meg belevágni, ha végeredményben az nem jól használható.

Azonban egy kis tervezéssel és szerencsés adottságokkal kifejezetten otthonos és meghitt hangulatot lehet teremteni a nappaliban a kanapé átmozgatásával.

A TikTok új őrülete: ezért nem tolják az emberek a kanapét a falhoz
Forrás: Getty

Milyen tippeket fogadj meg, ha kicsi a nappalid?

Ebben az esetben próbálj elhelyezni polcokat vagy egy elegáns asztalt a kanapéd mögött. Ez további tárolási lehetőséget biztosít, és mutatósabbá teszi a nappalit. Emellett helyet ad dekorációnak is, így még szebbé varázsolhatod a nappalit.

Ha a kanapédat nem tudod elmozdítani a fal mellől, akkor tegyél köré foteleket, padokat vagy puffokat, amelyek szabadon állnak a térben.

Bármelyik elrendezést is választod, fontos, hogy az otthonod komfortos és számodra kellemes legyen. Ne feledd, a dizájntrendek változhatnak, de a stílusod és kényelmed mindig a legfontosabb marad.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.