Forrás: Getty

A legtutibb fürdőszobai tárolási tippek – Így használd ki maximálisan a kicsi fürdőszoba adta lehetőségeket

1. Magasra emelt polcrendszer

Sok cég gyárt kifejezetten vécé fölötti polcrendszereket, hiszen kiváló helyet biztosítanak a vécépapírnak, a törlőkendőknek vagy éppen a tisztítószereknek. Ha nyitott a polcrendszer, akkor akár szépen hajtogatott törölközőket is tárolhatunk rajta, így mindig kéznél vannak a tiszta darabok.

Tipp: Ahhoz, hogy mutatós is legyen a végeredmény, a vécécsészétől ne sokkal szélesebb polcokat válasszunk, és pár dekorációnak is szorítsunk rajta helyet.

A legtutibb fürdőszobai tárolási tippek – Így használd ki maximálisan a kicsi fürdőszoba adta lehetőségeket
Forrás: Getty

2. Használj befőttesüvegeket tárolónak

A fürdőszobaszekrényben sokkal könnyebb lesz megtartani a rendet, ha pár befőttesüveget segítségül hívunk. Azzal, hogy függőlegesen tároljuk a tárgyakat egy bögrében vagy üvegben, jobban kihasználhatjuk a szekrényen belüli helyet. Borotvák, fülpálcikák vagy fogkefék tárolására különösen jó megoldás. Az üvegeket feldobhatjuk dekoratív feliratokkal, ami nem csak segít abban, hogy ránézésre azonnal tudjuk, mit tárolunk benne, de díszítésnek sem utolsó.

3. Egységes sampon- és szappanadagoló

Egy kicsit időigényes és unalmas feladat lehet, de ha minden sampont, balzsamot és tusfürdőt megfogunk és áttöltünk egy mutatós adagolóba, akkor szebb lesz a kád vagy a tusoló környéke, ráadásul sok hely is felszabadul. A bolti tusfürdőket és samponokat mindenféle méretben és formában árusítják, így nehezen lehet őket helytakarékosan elhelyezni egymás mellett. Az egységes tárolók nem csak helyet szabadítanak fel, de jól is néznek ki.

4. Falra szerelhető sminktároló

Fúrj vagy ragassz fel a falra apró akasztókat, amikre aztán műanyagból készült tárolókat lehet felrakni. A kis konténereket töltsd fel a mindennap használt sminktermékekkel. Ezzel nagyon sok időt meg tudsz spórolni akkor, ha sietve készülődsz, hiszen mindig tudod majd, hogy hol van a keresett tárgy.

A legtutibb fürdőszobai tárolási tippek – Így használd ki maximálisan a kicsi fürdőszoba adta lehetőségeket
Forrás: Getty

5. Használd ki a szekrényajtókat

A szekrények ajtaját kívülről és belülről is fel tudjuk használni tárolásra. A külső részére tegyünk olyan tárolót, amire a törölközőt fel tudjuk rakni, így az mindig kéznél lesz. A belső részére érdemes lehet műanyag tárolókat akasztani, amikben tárolhatunk minden kisebb dolgot, így azokkal nem foglaljuk el a polcokon a helyet.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.