Forrás: Getty

5 lakberendezési tárgy, amiből megéri a drágább verzióba befektetni

1. Függönyök és kiegészítőik

Az első függönyvásárláskor szinte mindenki meglepődik, hogy milyen drága mulatság az ablakok felöltöztetése. Azonban megér minden forintot, hiszen a minőségi, rendezett függöny sokat hozzáad a szobához, a hiánya pedig képes elrontani az összhatást.

2. Mutatós, különleges fotel

A bútorüzletekben szemlélődve első blikkre aránytalanul drága fotelekkel találkozhatunk. A legolcsóbb darabok is igen komoly kiadásnak számítanak, azonban megéri befektetni egy különleges fotelbe. Ha választunk egy mutatós, nem mindennapi darabot, azzal feldobhatjuk, az egyébként nagyon egyszerű nappalit is. Arról nem is beszélve, hogy a vendégeinket is lenyűgözhetjük vele.

3. Világítás

Talán túlzásnak tűnhet, hogy a lámpa az egyik legdrágább elem legyen a szobában, mégis indokolt ebből is minőségi darabot választani. A szobába belépve a fény az első dolog, amit észreveszünk, pontosabban annak hiányát vagy túlzott erősségét. Rossz világítással elronthatjuk az amúgy mutatós szobát is, ezért mindenképp adjunk a minőségre a lámpák beszerzésekor.

4. Falfesték

A falfesték választék évről évre csak nő, már nem csak márkák közül válogathatunk, hanem felviteli módszer szerint is. Vannak prémium opciók és olcsóbb kategóriájú festékek is, azonban nem is kérdés, hogy melyiket érdemes választani. Gyakran használt helyiségekbe, mint például a nappali, mindenképpen a drágább márkák közül válogassunk, hiszen ezek tartósabbak és könnyebben tisztíthatók.

5. Étkezőasztal és hozzá a székek

Az étkezőasztal a legtöbb háztartásban nem csak evéskor kap központi szerepet, hanem a családi élet egyik fő színtere is, plusz vendégségek alkalmával is gyakran időzünk az asztalnál. Éppen ezért nem elég, ha jól néz ki, de kényelmesnek és strapabíróbak is kell lennie. A minőségi darabok akár tíz évig is megőrizik hibátlan állapotukat, ezzel pedig abszolút visszahozzák az árukat.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.