Forrás: Getty

4 lakberendezési trend, ami még évekig nem megy ki a divatból

1. Használj fényes köveket

Legyen szó márványról vagy travertinről, a kő trendi volt és az is marad. Ezeket a természetes anyagokat használhatod a konyhában és a fürdőszobában a falon vagy akár a padlón is. Tény, hogy mindkettő ára borsos lehet, azonban cserébe biztos lehetsz abban, hogy egy életen át kitartanak.

2. Díszítsd a falakat!

Persze itt nem a lambériára gondolunk, sokkal inkább olyan régi technikákra, mint a velencei vakolat vagy a kazettás falak. Annak ellenére, hogy ezek is pár éve tértek vissza a köztudatba, biztos lehetsz abban, hogy még sokáig maradnak is. Nyugtató hatásukon kívül eleganciát is sugallnak.

3. Szereted a bársonyt?

A bársonnyal bevont fotelek és kanapék egy ideje már nagyon népszerűek, ami nem csoda, hiszen ezért a puha anyagért mindenki rajong. Már számos színben használják bútorok kárpitozásához, ennek hála mindenki megtalálja a számára tökéletes darabot. Az is a bársony mellett szól, hogy különleges módon visszaveri a fényt, így egyrészt növeli a kényelemérzetet, másrészt – a fényességének köszönhetően – eleganciát sugall.

4. Ezüst evőeszközök helyett jöhet a sárgaréz

Nem számít, hogy a modern vagy a vintage stílus áll hozzád közelebb, a sárgaréz mindkét esetben ideális választás. Más anyagokkal ellentétben a sárgarézből készült tárgyak nem veszítenek szépségükből az idő múlásával, sőt, az esetleges elszíneződésektől csak még karakteresebbek lesznek.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.