Forrás: Getty

2024 kedvenc tévé dekorációi, amelyek felüdítik a nappalit

1. A kandalló felett

Ha azon szerencsések közé tartozol, akiknek kandalló díszíti a nappaliját, akkor nem kérdés, hová passzol igazán a tévé. Mivel a kandalló a nappali fókuszpontja, a készülék számára is ez lesz a tökéletes hely. Néhány gipszkarton elemmel olyan hatást érhetsz el, mintha a tévé szabályosan be lenne építve a kandalló fali egységébe.

2. Süllyesztett tévé háttér

A térrel való játék mindig elegánsnak és drágának hat, ezért megéri a tévé helyének kialakításakor süllyesztett megoldást alkalmazni. Még mutatósabbá teheted a végeredményt, ha a tévé kap egy „hátteret”, azaz nem csak térben adsz neki keretet, hanem színek és textúrák segítségével is elválasztod a szoba többi részétől.

3. Lambéria minden mennyiségben

A tévé önmagában a falon sok helyet hagy üresen, amit tökéletesen felszámolhatsz lambériával. Ezt elhelyezheted teljesen a tévé mögött is, arra azonban ügyelj, hogy a tévé mindkét oldalán túlnyúljon a faldekor.

4. Aszimmetrikus fali elemek

Ahelyett, hogy pont a tévé mögé helyeznéd a lambériát, felteheted csak az egyik oldal mögé is. Ez az aszimmetrikus hatás letisztult terekben nagyon elegánsan tud mutatni.

5. Vintage elemek

Természetesen a vintage még mindig divatos – és minden jel szerint egy darabig még az is marad. Előnye, hogy pénztárcabarát módon megvalósítható. Ez esetben például egy régi, jó minőségű tévészekrényre van szükséged, amit a használt bútorpiacokon vagy online adok-veszek csoportokban is találhatsz.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.