Forrás: Getty

#vegyélhazait – És tedd varázslatossá azzal a karácsonyt I.

Pingalló Titkai

Blazsek Anita vagyok, a Pingalló Titkai márka megálmodója, 3 gyerekes anyuka. Az általam kitalált termékek abból a vágyból születnek, hogy szeretném, ha az emberek jól lennének. Hiszek benne, hogy tudunk tenni érte, hogy lelkileg, mentálisan egyre jobban legyünk, és ehhez szeretnék hozzásegíteni minél többeket. Rohanó és intenzív világunkban igazi kihívás lelassulni, a másikra figyelni, és valódi, tartalmas kapcsolódást megélni, egymással, önmagunkkal vagy akár a természettel. Ennek érdekében készítek párkapcsolati kártyákat, adventi élménykalendáriumot vagy rituális életvezetési kalendáriumot. A termékek saját grafikáimmal készülnek, az ötlettől a nyomdakész állapotig a saját munkáim.

Édes Napok – adventi élménykalendárium: https://pingallotitkai.hu/termek/edes-napok-adventi-elmenykalendarium/

Galéria / 6 kép

Megnézem a galériát

My lovely notes

Hiszem azt, hogy a mai digitalizált világban van még igény arra az izgalomra, arra a régimódi érzésre, mely a levelek felbontásával járt. Az unalmas sms és emoji áradat helyett legyél különleges, és írj kézzel levelet. Lepd meg szerelmed, gyermeked vagy a legjobb barátnőd a különlegesen izgalmas ajándékkártyákkal. Nem kell alkalom ahhoz, hogy kedveskedj pár bátorító vagy éppen szerelmes üzenettel. Tegyük szebbé egymás napjait!

Elérhetőségem: https://mylovelynotes.com

Galéria / 5 kép

Megnézem a galériát

Adventi naptár/Adventi házikó!

A nevem: Puskás-Pivnyik Marica. Évekkel ezelőtt kezdtem el ismerkedni a kézzel készült dekorációkkal. Eleinte hobbiként tekintettem rá, de az évek során olyan szinten kezdett el szárnyalni, hogy mára egy erős lábakon álló vállalkozást tudhatok a magaménak. Egész évben ajándékok és dekorációk készítésével foglalkozom, a kedvenc időszakom viszont az adventi/karácsonyi szezon, ami nálunk általában augusztusban indul. A legkedvesebb termékeim a saját kézzel és az ezermester férjem segítségével készülő adventi naptárak és számlálók. Magyarországon évek óta egyedülálló kínálattal állunk minden kedves vásárlónk rendelkezésére. A számlálóink 7.990 Ft-tól kezdődnek, a naptáraink 30.000 Ft-tól 65.000 Ft-ig terjedő árkategóriában rendelhetőek. Az új hobbim az asztaldíszek és az ajtódíszek készítése lett. Az eddig elkészült dekorációk az alábbi linken tekinthetőek meg:

https://www.facebook.com/adventihaziko

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Galéria / 28 kép

Megnézem a galériát

Lizianza Decor

A Lizianza Decor díszeit a kifinomultság és természetes elegancia teszi oly különlegessé és elragadóvá. Egyediségre, változatosságra és harmóniára törekszem, a minőséget maximálisan szem előtt tartva, hogy dekorációim hosszú-hosszú ideig örömet okozzanak.

Elérhetőségek:
https://lizianza.hu
hello@lizianza.hu
https://www.instagram.com/lizianzadecor/
https://www.facebook.com/lizianzadecor

Galéria / 7 kép

Megnézem a galériát

Mazsi Dekor

Több mint 6 éve foglalkozom főállásban otthon, esküvő és egyéb rendezvények dekorációjával. Egy határmenti kis faluban, Murakeresztúron készítjük kis csapatommal a termékeket szívvel lélekkel, és futárcégek terítik az egész országban. 
Elérhetőségeink: +36704246638, mikolanne.bianka@gmail.com, www.mazsidekor.hu, www.facebook.com/mazsimuhelye

Galéria / 5 kép

Megnézem a galériát

KrisztinaKovacs style

Kovács Krisztina vagyok, a ‘KrisztinaKovacs Style’ megálmodója és alkotója. Prémium, egyedi tartós díszeket készítek otthonokba és cégeknek szezonális és általános kategóriában. Nagy hangsúlyt fektetek az alapanyagok gondos összeválogatására. Díszeim, termékeim kizárólag magas minőségű hozzávalókból készülnek. Alkotásaimnál műnövényeket használok szárított illetve preparált növényekkel keverve a minél természetesebb hatás elérése érdekében. Kreációimmal a letisztult elegáns vonalat képviselem.

Elérhetőségek: 

Galéria / 16 kép

Megnézem a galériát

Szappandi

Természetes összetevőjű szappanokat készítek különleges formákban, különböző bőrtípusokra. Igényes ajándékcsomagokat állítok össze, vállalom egyedi szappanok készítését, akár egyedi logókkal ellátva. Nem használok színezőt, ezért nálam csak olyan színű szappanok kaphatóak, melyeket fűszerek, teák, agyagok, gyógynövények használatával el lehet érni.
Mindezekről a weblapomon lehet bővebben olvasni:

www.szappandi.wordpress.com

Galéria / 11 kép

Megnézem a galériát

Mayfly – Plant and Gift

Webshopunkban kézzel készített virágkötészeti termékeket, növényeket találtok. törekszünk arra, hogy magyar forrásból vásároljuk az alapanyagokat, növényeket. Célunk a low-waste értékesítés.

Weboldalam: http://shop.mayfly.hu/

Galéria / 8 kép

Megnézem a galériát
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.