Forrás: Getty

Nyári dekorációs trendek – Ezeket keresi most mindenki

#1 – Természetes anyagok

2022-ben előtérbe kerül a természet szeretetet, ezzel együtt a természetes anyagok is. Legyen szó rattanról, bambuszról vagy fáról, minden olyan természetes anyag megengedett, ami melegséggel árasztja el a lakást. A szárított virágok és a pampafű is remek választásnak bizonyulnak.

#2 – Színes dekorációk

Idén nyáron nem kell félned a színektől, sőt mi több, minél színesebb valami, annál jobb! Válassz színes gyertyákat, tükröt vagy képkeretet. Annak érdekében, hogy minél feltűnőbbek legyenek, és azonnal rájuk szegeződjön minden szempár, olyan semleges színekkel párosítsd ezeket a tárgyakat, mint a bézs, szürke, a krém vagy a fehér. Ezen kívül arra is figyelj, hogy a választott színek harmonizáljanak egymással, ellenkező esetben túl zavaros és kaotikus lesz a végeredmény.

#3 – Terrakotta

Aki nem rajong az előző trendért, annak tökéletes választás lesz az, aminek középpontjában a terrakotta áll. A legkülönbözőbb dekorációs tárgyak kaphatóak ebben az árnyalatban, melyek mind melegséget és természetességet varázsolnak az otthonodba. Ha annyira tetszik ez a szín, akkor nyugodtan fess át akár egy teljes falat terrakottával.

#4 – Különleges lámpák

A lámpák szintén fontos részei az otthonunknak, így ezek kiválasztására is ajánlott hangsúlyt fektetni. A gomba alakú, illetve a bauhaus stílusú darabok rendkívül közkedveltek, így ha épp lámpavásárlás előtt állsz, akkor ezt tartsd szem előtt.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.