Forrás: Getty

Fürdőszoba inspiráció képekkel – Meríts ötleteket a profiktól
  • Függöny

Valamiért a fürdőszobában ritkaság számba megy a függöny, pedig a megfelelő darab nem csak praktikus, de otthonos hangulatot is teremt. Nyugodtan kísérletezz színes, feltűnő darabokkal, hogy minél vidámabb legyen a fürdő.

  • Fa tálca

A nappaliban vagy konyhában már bevett dekorációs elem a fa tálca, miért ne működhetne ez a koncepció a fürdőszobádban is? Tehetsz egy tálcát a szappan és a fogmosó pohár alá, vagy éppen a mosószeres üvegekhez.

  • Futónövények

A futónövények lógó kaspóban szintén olyan darabok, melyek abszolút minden helyiségben működnek. Ráadásul a futónövények többsége kifejezetten kedveli a párát, így a fürdőben ideális helyük lesz.

  • Lebegő polcok

Látványos, de roppant egyszerűen megvalósítható projekt, amit akár Te magad is megvalósíthatsz. A lebegő polcokat használhatod tárolóként is, és dekorelemek is helyet kaphatnak rajtuk.

  • Szárított virágcsokor

Nem szívesen tartanál élő virágot a fürdőben? A szárított csokrok népszerűbbek, mint valaha, és szuper díszei lehetnek a fürdőszobában is. Áttetsző üvegvázában modern, letisztult hatást érhetsz el velük, míg színes vagy mintás vázában inkább vidámabb hangulatot teremtenek.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.