Forrás: Getty

Ezt a 3 lámpatrendet ismerned kell

Színes üveg

A színezett üveggel rendelkező lámpák nagy rajongótábornak örvendenek, ugyanis különleges és kellemes hangulatot varázsolnak. A színek terén bármi megengedett, de a stílusosabb és trendi darabok esetében a barna, zöld, narancs és sárga árnyalatok a leggyakoribbak. Az ilyen típusú lámpák magukra vonzzák az összes tekintetet.

Fenntarthatóság

A természet szeretete és védelme az idei év központi témája, így érthető, hogy a lakberendezésben is előszeretettel alkalmaznak természetes anyagokat, például rattant, fát vagy bambuszt. Emellett a gyártás is fontos szempont, ideális esetben az sem környezetszennyező. Az energiatakarékos LED-égők használata pedig már alapvetésnek számít, hiszen ezeknek sokkal hosszabb az élettartamuk, ezáltal kevesebb hulladékot termelnek.

Romantika

A barokk, illetve francia vidéki stílusú lámpák szintén közkedveltek, így a klasszikus és egyben impozáns mennyezeti- vagy állólámpák is remek választásnak bizonyulnak. Ezek mindegyike stílusos és egyben kellemes hangulatot teremt. Az ilyen stílusú lámpákhoz a textilből készült lámpaernyők passzolnak, méghozzá meleg földszínekben, tört fehérben, barnában vagy bézsben. Az aranyszínű lámpatestek, apró díszítések és a pliszé tovább fokozzák a romantikus hatást.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.