Forrás: Getty

Ennek a 4 színnek semmi keresnivalója a fürdőszobában

Barack

A dizájner Aaron Lebowski véleménye szerint egyszerűen nem mutat jól a barack szín a fürdőszobában, ugyanis nem arra készteti az embert, hogy jól érezze magát ebben a helyiségben, hanem sokkal inkább arra, hogy minél előbb kimeneküljön onnan.

Fekete

Kevesen festik feketére a fürdőszoba falait annak ellenére, hogy idén ez egy rendkívül trendi szín. A fürdőben azonban tényleg nem bizonyul jó választásnak, hiszen elnyeli a fényt, ami sminkelés és borotválkozás során igencsak zavaró.

Piros

Jobb lesz, ha a pirossal vigyázol! Ezt a színt nem csupán a hálószobában nem ajánlott használni, hanem a fürdőben sem. Ennek oka, hogy egyáltalán nem segíti elő a kikapcsolódást, sőt, inkább felpörget

Zöld

Ki gondolná, hogy a zöld is rossz választásnak bizonyul a fürdőszobában? Pedig így van, legalábbis a feng shui elvei szerint. Tehát, ha fontosak számodra ennek a 3500 éve alkalmazott lakberendezési hagyománynak a szabályai, akkor inkább mondj le erről az árnyalatról.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.