Miért ilyen népszerű az SW Térkő?

A térkövezés előnyei

Tartósság és kopásállóság: A kiváló minőségű térkövek nagyon tartósak, helyes tervezés és kivitelezés esetén a burkolat ellenáll a nehéz gépek terhelésének és a kopásnak is. Ezért tökéletes választás lehet olyan területeken, ahol gyakori a gyalogos- és járműforgalom, például az utakon, parkolókban és járdákon. Az altalaj ismeretében a megfelelő rétegrend és térkővastagság mellett olyan burkolat készíthető el, amely hosszú évtizedekig szolgálja a felhasználók kényelmét és biztonságát.

Miért ilyen népszerű az SW Térkő?

Esztétikai szempontok: A térkövek széles választékban elérhetők különböző méretekben, formákban, színekben és textúrákban. A térkövezett felületek a kövek változatossága miatt lehetnek kimondottan esztétikusak, és ezzel hozzájárulhatnak egy épület vagy a tágabb értelemben vett tér megjelenéséhez, legyen az modern városi park, ódon hangulatú belső udvar vagy egy hivalkodásmentes, természetbe illő családi ház.

Rugalmasság: A térkövezés elképesztő rugalmasságot biztosít a tervezési lehetőségekben. A beton térkövek lehetőséget adnak a teljesen egyedi megjelenésű burkolatok tervezésre. A beton térkövek szinte bármilyen alakban létrehozhatók, és ezek a formák kiválóak lehetnek a területek testreszabására.

Környezetbarát jelleg: A beton térkövek – bármilyen hihetetlenül hangzik – környezetbarát megoldást is jelenthetnek, mivel nagyrészt természetes anyagokból készülnek, a vízáteresztő rétegrenddel nem zárják el teljesen hermetikusan a talajt, így akár segíthetnek a talajvíz táplálásában, és ami mindennél fontosabb, a beton darálás után újra felhasználható.

Miért ilyen népszerű az SW Térkő?

Az SW Térkő változatossága

Az SW Térkövek gyártása a fenti előnyök figyelembevételével történik. Nincs olyan exteriőr, amelyre ne lenne javaslatunk. A terasz könnyű terhelésének megfelelő 4 cm-es vastagságútól a nagy teherbírásnak ellenálló 10 cm-es vastagágig, a macskakő arányait mutató kövektől az izgalmas, mandalaszerű mintázat megvalósítására alkalmas sokszögig és az anyagában színezett, élkoptatott, antikolt térkövektől a leggyakrabban használt formákig készülnek a kövek Majosháza és Alsózsolca SW korszerű térkőgyáraiban. Egyes típusok akár 27 színárnyalatban vagy színváltozatban elérhetők, mert a szabadságot csak a választás lehetősége garantálja…

…és a tér életre kel.

Az SW Térkövek gyártása a fenti előnyök figyelembevételével történik. Nincs olyan exteriőr, amelyre ne lenne javaslatunk. A terasz könnyű terhelésének megfelelő 4 cm-es vastagságútól a nagy teherbírásnak ellenálló 10 cm-es vastagágig, a macskakő arányait mutató kövektől az izgalmas, mandalaszerű mintázat megvalósítására alkalmas sokszögig és az anyagában színezett, élkoptatott, antikolt térkövektől a leggyakrabban használt formákig készülnek a kövek az SW Umwelttechnik bodrogkeresztúri és alsózsolcai korszerű térkőgyáraiban. Egyes típusok akár 27 színárnyalatban vagy színváltozatban elérhetők, mert a szabadságot csak a választás lehetősége garantálja…

…és a tér életre kel.

Teret adunk a pihenésnek!

Tudjuk, hogy a „térkövezés” általában a munkával kapcsolatos fogalom, de most igyekeztünk egy másik megvilágításba helyezni ezt. Az SW Térkő a 2023-as évben különleges akcióval lepte meg a vásárlóit. Kocsifeljáró? Terasz? Kerti konyha? Amennyiben valaki térkövezésen gondolkodik, vagy esetleg még csak távlati tervekben szerepel a kert felújítása érdemes megragadni az alkalmat, mert most 120 m2 feletti SW Térkő vásárlása esetén garantált wellness ajándékkal kedveskedünk. 2 fő részére 2 éjszaka a négy csillagos Velence Resort & Spa ban!

Miért ilyen népszerű az SW Térkő?

A promóció részletei: swterko.hu/wellness-akcio/

Galéria / 5 kép

Megnézem a galériát
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.