Forrás: Samsung

Időutazz velünk! Így néz ki a jövő nappalija

Játsszunk el ezzel a gondolattal egy picit, és nézzük meg, hogyan nézhet ki a jövő nappalija.

Letisztult formavilág

Noha a lakberendezés világában a trendek folyamatosan váltják egymást, kétségtelenül megfigyelhető egy fokozatos elmozdulás a letisztult vonalvezetés és a “kevesebb több” elv irányába. Világos tónusok, visszafogott színvilág és egy kis fémes hatás – ezek lesznek a jövő nappalijának legfőbb ismérvei. No, meg persze egy hangsúlyos pont – például egy Samsung NeoQLED vagy OLED TV készülék, amely kifinomult, minimalista kialakításával az nappali dekoráció meghatározó eleme lehet.

Időutazz velünk! Így néz ki a jövő nappalija
Forrás: Samsung

Vezetékek nélkül

Míg ma még gyakran bosszúságot okoznak, hamarosan talán már teljesen el is tűnnek. A vezetékes készülékek szavatossága a lejáratához közelít. A porszívózástól a telefon töltéséig ma már egyre több mindent meg tudunk oldani a nappaliban kábelek és helyhez kötöttség nélkül. Ha pedig ez valahol, hát a ház központi terében nagyon jól jön. Hiszen sokat javít az összképen, ha megszabadíthatjuk azt az összekuszálódott vezetékek keltette káosz érzetétől.

Okosabb, mint gondolnád

A jövő nappalija garantálja majd nekünk a tökéletes moziélményt. Ehhez persze elengedhetetlen lesz egy olyan televízió készülék, amely szinte minden elképzelhető audióvizuális igényt képes kielégíteni. Ilyenek például a Samsung NeoQLED 8K és 4K televíziói, amelyek nem csupán tiszta képet biztosítanak, de a Samsung új Auto HDR Remastering funkciójának hála az SDR-tartalmak fényesebbé és élénkebbé válnak az élethű hatás érdekében. Mindezt csak még egyedibbé teszi a Shape Adaptive Light Control, amelynek köszönhetően kép még részletgazdagabban jelenik meg, és a Valódi mélységérzékelés Pro funkció, amely lenyűgözően élethű, 3D-szerű képet eredményez a fókuszált terület kiemelésével.

Ahogy a jövő – és akár már a jelen – nappalijának méltó főszereplője lehet a Samsung 2023-as OLED termékcsaládjának valamelyik modellje is, legyen az az 55, a 65 vagy az ultranagy, 77 hüvelykes méretű. Ezek a készülékek megőrizték az OLED-technológia alapvető erősségeit, miközben a Quantum Dot technológiának, valamint a Neural Quantum Processzoroknak hála jobb fényerőt és a színmegjelenítést adnak, kibővítve a Samsung összes intelligens funkciójával.

Időutazz velünk! Így néz ki a jövő nappalija
Forrás: Samsung

Kényelem a köbön

A jövő nappalija a tökéles összhang nappalija is egyben. Ez azt jelenti, hogy az okos készülékek egymás intelligenciájára épülve egy nagy rendszerbe szerveződnek, amelynek középpontjában a mi kényelmünk áll. A Neo QLED 8K és 4K televíziókkal például már most elérhető ConnecTime, azaz a KapcsolódásIdő könnyebbé teszi a videóhívások fogadását csatlakoztatott eszközökről, nagyobb felületet, egyúttal zökkenőmentes átkapcsolást biztosítva. A SmartThings pedig automatikusan szinkronizálja az eszközeinket, beleértve a harmadik féltől származó készülékeket is. Ha például filmezni akarunk, minden elcsendesül körülöttünk. A robotporszívó felhagy a munkával, és beáll a helyére, míg a lámpa csökkenti a nappaliban a fényerőt.

Nagyon úgy néz ki tehát, hogy a jövő nappalija már itt van velünk a jelenben.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.