Hogyan lehetünk győztesei a kosszal vívott napi csatáknak?

Meddig bírja az akkumulátor?

Általában ez az első kérdés, amikor meglátunk egy vezeték nélküli álló porszívót. Erre nincs szabály, modellenként változik. Az Electrolux álló porszívói több mint 50 percig bírják (a pontos üzemidő porszívótól és a használat módjától is függ), ennél többet amúgy sincs kedvünk egyszerre porszívózni. Ennyi idő alatt viszont kényelmesen végig szaladhatunk vele a lakáson. A forgókefés szívófejjel rendelkező porszívók hatékonyan szedik össze a por mellett az állatszőrt és a hajszálakat a járólapról, a parkettáról és a vékony szőnyegekről is.

Gyors és kényelmes takarítás

A vezeték nélküli porszívók szépek (választhatunk iF design és RedDot design díjas modelleket is) és kis helyen elférnek, ezért tarthatjuk a nappaliban, a konyhában vagy bejárati ajtó közelében. Mivel mindig kéznél van, bármikor leemelhetjük a töltőállványról, és összeszedhetjük vele a cipő talpán behozott sarat, a kiszóródott virágföldet vagy a lehullott levelet. Bizonyos modelleknek van kivehető morzsaporszívója is, mellyel a konyhapultról, az asztalokról és a kanapéról is pillanatok alatt feltakaríthatjuk a kiszóródott cukrot, gabonapelyhet vagy elhullott hajszálakat.

Hogyan lehetünk győztesei a kosszal vívott napi csatáknak?

Speciális modellek speciális igényekhez

A gazdik és az allergiások speciális modelleket is választhatnak. A gazdiknak tervezett Electrolux porszívóhoz jár egy mini forgókefés szívófej, mely a kanapé szövetszálaiból is kiszedi az állatszőrt. Az allergiásoknak készült modellnek pedig egy speciális UV-s szívófeje van, mely hatékonyan távolítja el az allergéneket az ágy és a kanapé mélyéről, miközben az UV fény fertőtleníti a szövetet. A porszívónak öt lépcsős szűrőrendszere van, mely kiszűri a levegőben található allergének 99,9%-át, így takarítás után nem csak a padló, de lakás levegője is tisztább lesz.*

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.