Forrás: Getty

Felújítás előtt állsz? 4 hiteles forrás, ahonnan segítséget szerezhetsz hozzá

Tematikus kiállítások – minden egy helyen

Ha csak teheted, látogass ki tematikus kiállításokra és vásárokra, ahol minden megvan egy helyen, amire csak szükséged lehet. Szakemberek, szalonok, kivitelezők, innovatív megoldások – elég csak standról standra sétálnod, és összehasonlítanod a különböző lehetőségeket és ajánlatokat. Kérdezhetsz és tervezgethetsz, megnézhetsz és kipróbálhatsz mindent, amin csak megakad a szemed.

Épp ilyen a 40. CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállítás és a 10. OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás, mely 2022-ben április 6-10. között várja a látogatókat, akik a lakberendezés, felújítás, design szinte minden területére kiterjedő áttekintést kapnak, ingyenes tanácsadással, gyakorlati bemutatókkal kiegészülve, garantáltan hiteles szakemberek tolmácsolásában. Rengeteg időt, energiát spórolhatsz meg magadnak, ha kilátogatsz ide!

Tapasztalat első kézből

Az okos ember más kárán tanul – és meg is fogadja mások jótanácsát. Ha van a rokonságban vagy a baráti körödben olyan, aki épp egy nagyobb lélegzetvételű renováláson, esetleg egy komplett építkezésen van túl, mindenképp kérdezd ki a tanulságokról, a rossz tapasztalatokról és a jó ötletekről, sőt, akár ajánlást is kérhetsz tőle a szakembereket illetően.

Aki igazán ért hozzá

És ha már a szakembereknél tartunk: mindenképp kérj szakavatott segítséget is. Ha például átépítetek, egy építész vagy egy lakberendező sokat látott szeme rengeteget tehet hozzá a konkrét elképzeléseitekhez, vagy olyan alapanyagokat, megoldásokat javasolhat, amiket talán nem is ismertek.

Inspirációk kimeríthetetlen forrása

Hiába van sok ötlet a fejedben, egyszerűen nem tudod elképzelni, hogyan mutatna az a gyakorlatban? Ezen nagyon könnyen segíthetsz: irány az internet! A Pinteresttől az Instagramig megannyi olyan oldal van ma már, ahol mindent (de tényleg mindent) megmutatnak neked. Színvilágok, elrendezések, berendezési ötletek – keress, válogass, szemezgess, és ezek segítségével finomítsd a terveidet.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.