Forrás: ADA Magyarország

Egyedi és modern otthonra vágysz? 5 lakberendezési tippünk ebben segít

Keresd a színek harmóniáját

Mi az első, ami feltűnik, amikor belépsz egy lakásba? Bizony, a színek! Ezért a modern életterek legmeghatározóbb elemei is az árnyalatok. Elsősorban a szürke, ami megjelenhet a falakon, a textileken és a bútorokon egyaránt. Népszerűségének legfőbb oka, hogy klasszikus és elegáns tónus, egyben modern semleges szín, így könnyen párosítható más árnyalatokkal. Bátran feldobhatod egy pici rosé golddal, türkizzel vagy petrol zölddel.

Fények minden mennyiségben

Egy modern otthon telis-tele van fénnyel! Persze erről nem méretes, díszes csillárok gondoskodnak, már csak azért sem, mert maga a fényforrás is reflektorfényben van. Keresd az egyedi, minimalista, letisztult darabokat, melyek finom vonalaikkal teszik teljesebbé a modern összhatást.

Dekorálj saját ízlés szerint

Egy modern, egyedi otthont nem rendezhetsz be a nagy lakberendezési áruházak katalógusai szerint. Sokkal fontosabb, hogy megtaláld a hozzád passzoló elemeket, és ezekkel hangsúlyozd ki otthonod azon részeit, melyek igazán kedvesek a szívednek. Vázák, absztrakt szobrok, művészeti nyomatok a falon, különleges kötetek a dohányzóasztalon, minimalista illatgyertyák és trendi szobanövények – ezek mind tökéletesen illenek egy modern stílusú otthonba, és mind alkalmasak is arra, hogy egyedivé varázsolják élettered.

Válassz egyedi, minőségi bútorokat

És a végére hagytuk a legfontosabbat: a bútorokat. Otthonod ugyanis csak akkor lesz egyedi, ha minőségi, igényes kialakítású, modern elemekkel töltöd meg. Az egyszerű vonalvezetés is lehet izgalmas, így garantáltan megtalálod benne azt a megoldást, amivel a legjobban ki tudod fejezni önmagad. Az pedig már csak hab a tortán, hogy ha a minőségre szavazol, a hosszú élettartamra is szavazol: legyen szó kanapéról, ágyról vagy egy mutatós fotelről, csak akkor nyújtja majd hosszú éveken át a (joggal elvárt) kényelmet, ha prémium minőségben készült.

Ha te is szeretsz hosszú távra tervezni egy bútorral, akkor bízd magad bátran a prémium bútorgyártó, az ADA kínálatára.

Az ADA az egyik legjelentősebb bútorgyártó vállalat Európában. Precizitás és gondosság, valamint az itt dolgozó emberek elkötelezettsége az, ami biztos hátteret ad a kiváló minőségű kárpitozott bútorok, ágyak és matracok gyártásához. Rugalmasság, sokoldalúság és a bútorok kiváló minősége által tudott az ADA nemzetközi márkává válni.

Egyedi és modern otthonra vágysz? 5 lakberendezési tippünk ebben segít
Forrás: ADA Magyarország


Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.