Tárold a holmidat okosan!

Tárold a holmidat okosan!

Kis alapterületű lakásokban különösen fontos, hogy okosan tárold a személyes tárgyaidat. Azt hiszed, minden helyet kihasználsz, hogy élhető körülményeket teremts? Erre a 7+1 dologra biztosan nem gondoltál!

Ötletládához ad!

Tárolni kihívás, de ha alaposan kinyitod a szemed, miközben végigmész az otthonodon, találsz még szűz területeket. Mindezt persze jó időben átgondolni, lehetőleg akkor, amikor még teljesen üres a lakás, utólag ugyanis nem mindig egyszerű tető alá hozni a kreatív ötleteket.

1. Ki mondta, hogy egy ágynak közvetlenül a padló közelében kell lennie? És ki mondja azt, hogy csak ágynemű tárolható a fekhely alatti részben? Elfér alatta bizony egy komplett íróasztal számítógépestül, hangfalastul. Elég felhajtanod és máris kinyílik előtted a világ!

Mennyi hely van az ágy alatt!

Egy komplett íróasztal bújt meg rejtetten

2. A lépcsőt sem kell mindig teljes mértékben beépítened. Ha diszkréten bepolcozod, még a dolgozósarok is aláfér!

DW0508_MYHS_05

Dolgozósarok a lépcső alatt

3. A legkézenfekvőbb beépítési lehetőség a lépcső, amennyiben van az otthonodban. Polcok, rejtett fiókok mind a tárolásban segítenek. Rendszerező hely a rendszerető embereknek.

A lépcső alatti tér számtalan lehetőséget rejt

A lépcső alatti tér számtalan lehetőséget rejt

4. Előfordul, hogy nincs más lehetőség, mint felfelé terjeszkedni. Az edények sok helyet foglalnak, így tehermentesülhet a konyhaszekrény. És lám, íme egy újabb példa a raklap sokoldalúságára. Hasznosítsd újra edénytartóként!

Fellógatott edények

Fellógatott edények

5. A kerékpár tárolása mindig nagy kérdés, pláne, ha nem akarod házon kívül tudni, viszont kicsi a lakás. Ez nem gond, a falra még akkor is felkúszhat, ha fehérre festetted. Ebben egy nagyobb tartószerkezet segít, mely elemeli a fal síkjától, ugyanakkor térbe is helyezi a kerékpárodat.

Mint egy modern műalkotás...

Mint egy modern műalkotás…

6. A fürdőben megannyi mütyür van, aminek a tárolását meg kell oldani. A térelválasztó egység a tévé és a kád között kihúzható polcként üzemel.

Ez esetben a fürdőszoba sem nélkülözi az ötletességet

Ez esetben a fürdőszoba sem nélkülözi az ötletességet

7. Előfordul, hogy a tévének sincs hely. Ilyenkor az ágy fölé tehető, használat előtt pedig az ágyban fekvők maguk elé húzhatják. A designos megoldás nem kizárólag kis otthonokat képes feldobni, nagyobb térben is javasolt a használata, egyszerűen azért, mert nagyon menő.

Trendi megoldás

Trendi megoldás

+1: Egy csempéből kihúzható titkos rekesz, hmm, nagyon krimibe illő rejtekhely! A mobil csempe a fürdőszobai tárolást könnyíti meg, de a betörők elől ide dughatod a pénzedet vagy az ékszereidet. n

Titkos rekesz, melyben bármit tarthatsz

Titkos rekesz, melyben bármit tarthatsz

Forrás: www.capcbc.org, www.dewell.com, shdi.net, relaxshacks.blogspot.hu, myscandinavianhome.blogspot.hu, www.flickr.com, www.designrulz.com, studio.droog.com

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Friss Apróságok, melyektől még kuckósabb lesz az otthonod

Az ősz mindig a lecsendesedésről, befelé fordulásról szól. Egyre csillapodik a nyári nyüzsi és egyre több időt töltesz a lakás falai között, épp ezért kifejezetten fontos, hogy meleg hangulatot árasszon minden szoba.

Kert Munkára fel! Ősszel erre van szüksége a fűnek

A gyep gondozásáról szeretünk megfeledkezni, amint beköszön a hidegebb idő. Ezt azonban rosszul tesszük, ugyanis ősszel is szüksége van az ápolásra. Cikkünkből kiderül, hogy pontosan mit kell tennünk.

Tipp Lomtalanítás a konyhában – Ettől a 6 dologtól szabadulj meg azonnal!

Nálad is eljött az őszi lomtalanítás ideje? A konyháról se feledkezz meg! Mutatjuk, miktől kell megszabadulnod mindenképpen.

Stílus Ezek a legmenőbb és legrémisztőbb halloween dekorációk az Instán – Készen állsz rájuk?

Kíváncsi vagy 2020 legmenőbb és legrémisztőbb halloween dekorációira az Instán? Görgesd végig cikkünket inspirációkért!

Stílus A szezon legtrendibb anyaga – Dekoráld korddal az otthonodat

A kord egy durva anyag, tapintása azonban bársonyos. Ennek a tulajdonságának köszönhetően nem csak a divatvilág kezdte el ismét használni, hanem a lakberendezők is felfedezték maguknak. Cikkünkben eláruljuk, hogyan és hol lehet ezt az anyagot lakáson belül alkalmazni.

Kert Ezeket a kerti munkákat még MOST el kell végezni

Tény, hogy ilyenkor már egyre kevesebb kerti munka vár ránk. Ennek ellenére még vannak olyan teendők, melyeket a tél megérkezte előtt el kell végeznünk annak érdekében, hogy jövőre is szép legyen a kertünk.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin