Szamosi Zsófia színésznő tippjei: így tegyél sajátoddá egy bérelt lakást

Szamosi Zsófia színésznő tippjei: így tegyél sajátoddá egy bérelt lakást

Szamosi Zsófiáék lakása olyan otthonos, mintha nem is bérelt lenne. A színésznő remek érzékkel nyúlt a változtatható dolgokhoz, és hagyta meg azokat, amelyeket muszáj volt. A család így valóban a sajátjának érezheti a tereket.

Ötletládához ad!

Az ismert színésznő a szereplés mellett lakberendezést tanul, és ez látszik is az otthonán. Örömmel jártuk be a színes, fényben úszó lakást, ahol az értékes régi tárgyakat is funkciójuknak megfelelően használják. A bérelt ingatlan kényelméhez azonban nem csak ez járul hozzá.

Tárgyak szokatlan szerepben

Bátran szakadjunk el attól, mi az eredeti funkciója a tárgyaknak, hiszen legtöbbjük sok mindenre használható. Ilyen a hálószobában a franciaágynak hátteret adó hatalmas kendő is, ami a ruhásszekrény hátulját takarja.

Könnyű megoldások

Egy bérelt lakás berendezésénél az is szempont, hogy nem feltétlenül érdemes nagyméretű bútorokból bevásárolni, hiszen egy következő otthonba nem biztos, hogy passzolnak. Zsófiék például egy koncertről hozták el egy kartonpapír ülőkét, ami könnyen pakolható, és vendégség idején remek pótszék.

Mindenkihez passzoló otthon

A családnak két állata is van: egy fekete kutya és egy vörös-fehér macska. Nem kis kihívás volt olyan kanapét találni, amelyen a sokféle színű szőr a legkevésbé látszik, de azért sikerült!

Szamosi Zsófia színésznő tippjei: így tegyél sajátoddá egy bérelt lakást

Családi emlékek kiállítva

A múlthoz kötődő tárgyak, a családban öröklődő emlékek azonnal sajáttá tesznek bármilyen lakást. Zsófi édesanyja szecessziós üvegtárgyakat gyűjtött, amelyek a hálószobába kerültek egy kis vitrinbe.

Szamosi Zsófia színésznő tippjei: így tegyél sajátoddá egy bérelt lakást

Színpompás gyerekszoba

Zsófi lánya, Dalma birodalma úgy lett színes, hogy közben nyugodt hangulatot áraszt. Kifejezetten kedves ötlet a hatalmas ficus benjamina feldíszítése. A növényen színes díszek, csengők, játékok lógnak, így egész évben egy kis karácsony-hangulatot áraszt.

Szamosi Zsófia színésznő tippjei: így tegyél sajátoddá egy bérelt lakást

Szamosi Zsófia körbe is vezetett minket lenyűgöző otthonában. A káprázatos részleteket az Otthonok&Megoldások magazin tavaszi számában találod. A lapot keresd március 8-ától az újságárusoknál!

Szamosi Zsófia színésznő tippjei: így tegyél sajátoddá egy bérelt lakást

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Promóció 4 hasznos kiegészítő, ami egy sportos otthonban nélkülözhetetlen

Az ízig-vérig sportos emberek élete ízig-vérig sportos otthont kíván. Kezdjük ott, hogy a felszerelésnek kell tároló, a bemelegítéshez és a nyújtáshoz pedig elegendő hely. No, meg persze néhány hasznos kiegészítő is jól jön, hogy a lelkesedés és a lendület töretlen maradhasson. Ez utóbbiakat gyűjtöttük össze alább.

Promóció Okosan bánnál az energiával? Adunk hozzá 4 tuti tippet

Az energia nagy kincs, és nem olcsó mulatság. Nincs hát más választásunk, muszáj okosan bánni vele. Mutatjuk is, hogyan.

Tipp 5 ok, amiért megéri szódabikarbónát tartani a mosókonyhában

Szereted a természetes megoldásokat? Imádod a friss, illatos mosott ruhákat? Akkor jó helyen jársz, eláruljuk, hogyan kapcsolódik ide a szódabikarbóna.

Tipp Izzó kisokos – Hova milyen izzó passzol igazán?

A lakásokban sok különböző lámpatest van, ráadásul más-más szobákban, amiknek a felhasználási módja is mind különböző. Ha nem tudod, hogy milyen izzót válassz a különböző helyekre, akkor itt az izzó kisokos, ami biztosan segít kicsit jobban megvilágítani a helyzetet.

Stílus 4 dekorációs trend, ami már idejemúlt – Ezeket kerüld 2022 őszén

Minden évnek és évszaknak megvannak a maga trendjei, így nem meglepő, hogy a lakberendezésnél is más számít divatosnak 2022 őszétől, mint ami az volt még nyáron. Nézzük, melyek az idejétmúlt trendek.

Otthon Budai családi bázis – három generáció használatában

Egy budai társasház elegáns lakásában vendégeskedtünk, amely Bárdos Zsuzsa enteriőrtervező útmutatásai alapján szépült.

Kert Az ősszel lehullott falevelek hasznosítása – 5 szuper ötlet

Az ősz egyik velejárója, hogy a lombhullató növények megszabadulnak a leveleiktől. Ennek nyomán az évszak közepére ellepik az udvart a lehullott falevelek. A szép látványon túl a legjobb, hogy van pár ötlet, amivel hasznos alapanyagot tudunk belőle készíteni.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin