Szamosi Zsófia színésznő tippjei: így tegyél sajátoddá egy bérelt lakást

Szamosi Zsófia színésznő tippjei: így tegyél sajátoddá egy bérelt lakást

Szamosi Zsófiáék lakása olyan otthonos, mintha nem is bérelt lenne. A színésznő remek érzékkel nyúlt a változtatható dolgokhoz, és hagyta meg azokat, amelyeket muszáj volt. A család így valóban a sajátjának érezheti a tereket.

Ötletládához ad!

Az ismert színésznő a szereplés mellett lakberendezést tanul, és ez látszik is az otthonán. Örömmel jártuk be a színes, fényben úszó lakást, ahol az értékes régi tárgyakat is funkciójuknak megfelelően használják. A bérelt ingatlan kényelméhez azonban nem csak ez járul hozzá.

Tárgyak szokatlan szerepben

Bátran szakadjunk el attól, mi az eredeti funkciója a tárgyaknak, hiszen legtöbbjük sok mindenre használható. Ilyen a hálószobában a franciaágynak hátteret adó hatalmas kendő is, ami a ruhásszekrény hátulját takarja.

Könnyű megoldások

Egy bérelt lakás berendezésénél az is szempont, hogy nem feltétlenül érdemes nagyméretű bútorokból bevásárolni, hiszen egy következő otthonba nem biztos, hogy passzolnak. Zsófiék például egy koncertről hozták el egy kartonpapír ülőkét, ami könnyen pakolható, és vendégség idején remek pótszék.

Mindenkihez passzoló otthon

A családnak két állata is van: egy fekete kutya és egy vörös-fehér macska. Nem kis kihívás volt olyan kanapét találni, amelyen a sokféle színű szőr a legkevésbé látszik, de azért sikerült!

Szamosi Zsófia színésznő tippjei: így tegyél sajátoddá egy bérelt lakást

Családi emlékek kiállítva

A múlthoz kötődő tárgyak, a családban öröklődő emlékek azonnal sajáttá tesznek bármilyen lakást. Zsófi édesanyja szecessziós üvegtárgyakat gyűjtött, amelyek a hálószobába kerültek egy kis vitrinbe.

Szamosi Zsófia színésznő tippjei: így tegyél sajátoddá egy bérelt lakást

Színpompás gyerekszoba

Zsófi lánya, Dalma birodalma úgy lett színes, hogy közben nyugodt hangulatot áraszt. Kifejezetten kedves ötlet a hatalmas ficus benjamina feldíszítése. A növényen színes díszek, csengők, játékok lógnak, így egész évben egy kis karácsony-hangulatot áraszt.

Szamosi Zsófia színésznő tippjei: így tegyél sajátoddá egy bérelt lakást

Szamosi Zsófia körbe is vezetett minket lenyűgöző otthonában. A káprázatos részleteket az Otthonok&Megoldások magazin tavaszi számában találod. A lapot keresd március 8-ától az újságárusoknál!

Szamosi Zsófia színésznő tippjei: így tegyél sajátoddá egy bérelt lakást

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Stílus Tapétatrend 2023 – Stílusok, színek és minták

Az idei évben nyugodtan legyél bátrabb, ami a színeket és a mintákat illeti. 2023-ban minden falról az energia sugárzik, és ez rád is jó hatással lesz. Valami nagyon mást hoz ez az esztendő. Mutatjuk is, mit.

Felújítás Szerelem második látásra – Bámulatos farmhouse stílus egy 54 nm-es panellakásban

Egy panellakás farmhouse stílusban – nem, ez nem csak a mesében létezik. Ha az ember nagyon akar valamit, azt bizony valóra lehet váltani. Éppen erről szól Gabi története, aki szándékosan egy nagyon reménytelen állapotban lévő panellakást keresett, hogy abban aztán hódolhasson nagy szerelmének, a lakberendezésnek. Nézzétek, milyen csodát alkotott.

Tipp A ragyogóan tiszta sütő titka – Egy influencer szuper trükkje

Ha azt hiszed, már minden takarítós trükköt láttál, akkor bizony tévedsz, ugyanis a TikTokon és az Instagramon szinte naponta bukkannak fel új megoldásokat. Most egy olyan trükköt hoztunk Neked, ami a sütőt segít újszerűen tisztává varázsolni, ráadásul papírtörlőn vagy alufólián kívül nincs is másra szükséged hozzá.

Tipp 5 zseniális ötlet, hogyan használd fel a megmaradt buborékfóliát

A pandémia óta egyre többet rendelsz webshopokból, és nem tudod, hogy mit kezdj a rengeteg buborékfóliával? Nekünk van pár zseniális ötletünk.

Tipp 5 lépés, amivel tisztán tarthatod a szárítógépet

A szárítógép tisztítása nem tűnik fontos feladatnak, hiszen tiszta ruhák kerülnek bele, így a gép sem lehet piszkos – vagy mégis? Bizony, a szárítógépben rengeteg kosz tud felhalmozódni a szöszöktől kezdve azoktól a szennyeződésekig, amelyek nem jöttek ki a mosás során a ruhákból. Ezért nagyon fontos, hogy rendszeresen és alaposan tisztítsd a szárítógépet (is).

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin