Forrás: Getty

Lépj be velünk Gwyneth Paltrow káprázatos otthonába

„A ház ereje a fény és a tér finomságaiban rejlik” – mondja Paltrow, aki férjével, Brad Falchuk forgatókönyvíróval él ebben a gyönyörű házban a kaliforniai Montecitóban. „Sok időt töltöttünk azzal, hogy felmérjük a családi mintákat, illetve azt, hogyan élünk valójában, mi tesz minket a igazán boldoggá. A hangsúly az élményen, az érzelmeken volt.”

Paltrow még a Santa Barbara Egyetemen töltött két szemeszter alatt szeretett bele Montecitóba. Majd 2015-ben lelt rá itt egy eladó telekre, amelyben meglátta a lehetőséget. „Olyan volt, mint a Gray Gardens” – emlékszik vissza. – “Vadon élő állatok és poloskarajok éltek ott, de a kilátás azonnal magával ragadott.”

Így hát Paltrow nekilátott, hogy megvalósítsa álmát, hogy felépítse első földszintes házát ezen a telken. „Ez egy hosszú és fáradságos út első fejezete volt ez” – teszi hozzá. A feladat megoldásához megkereste régi munkatársait, Robin Standefert és Stephen Alesch-et, a Roman and Williams-től, amely korábban a színésznő loft otthonát is tervezte Brentwoodban. „Akkor Robin és Stephen igazi eleganciát hozott egy nagyon különleges New York-i lakásba, és szerettem volna, ha itt is sikerül ezt megismételniük” – mondja Paltrow.

A videót elnézve kétségtelenül kijelenthető, hogy sikerült!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.