Forrás: Getty

Borrajongó vagy? Így használd kedvenc italodat otthonod dekorálására

1. Lépcső alatti tároló

Óriási gyűjteményünknek méltó helye lehet például a lépcső alatt, beépített szekrényekben. Hagyhatjuk nyitottnak is, azonban ha biztosra szeretnénk menni a borosüvegek védelmében, akkor egy üvegajtót érdemes felszerelni.

2. Modern megoldás

A LED-fénysorok virágkorukat élik, ezért ha modern megoldást szeretnénk a borok tárolására, jó ötlet mutatós LED-csíkokkal feldobni a szobát. A LED sorokat elrendezhetjük csak a fal vagy plafon mentén, azonban látványosabb megoldás, ha a bortartók mögé szereljük fel őket.

3. Középkori hangulat

A borospincék többségének igazi középkori hangulata van, ami telitalálat a borgyűjtemény mellé. Ha mi is szeretnénk ezt a hatást elérni, akkor válasszunk kőburkolatot a falakra, és a bútorok mindenképpen valódi fából legyenek.

4. Konyhapult mögötti falon

Ha a konyhapultunk bárpult hatású, akkor különösen jól fog mutatni ez a megoldás. Szereljünk bortartót a konyhafalra, arra pedig kategóriák szerint elrendezhetjük kedvenc palackjainkat.

5. Borszekrény

Az üvegajtókkal ellátott borszekrény egyszerre praktikus és látványos. Az üvegajtók különleges atmoszférát teremtenek a bortartónak, úgy pedig pláne egyedi lesz a végeredmény, ha – akár egy szekrény – „süllyesztve” van a falba.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.