Forrás: Getty

#vegyélhazait – És szerezz azzal örömet gyermeknapon

babyberry

A babyberry-t 2015-ben indítottam útjára, és azóta is a legnagyobb odafigyeléssel gondozom, fejlesztem. Számomra a vásárlóim a legfontosabbak, a legeleje óta töretlen célom, hogy meghallgassam az igényeiket, és azokra valós megoldásokat kínáljak. Eleinte csak saját tervezésű és készítésű termékek voltak elérhetőek a webshopban, de hamarosan tovább bővült a kínálat: a babyberry saját termékei mellett megjelentek kínálatunkban kedvenc hazai tervezőink és néhány világhírű külföldi dizájn világmárka portékái is. Ezeket a különleges márkákat a legnagyobb szeretettel és gondossággal válogattam ki, és legtöbbjük nem is található meg máshol, csak nálunk. A babyberry webáruházban és showroomban kapható termékek egymással jól variálhatóak és segítségükkel egy igazán harmonikus gyerekszoba alakítható ki. Folyamatosan figyeljük a trendeket, és igyekszünk a legújabb márkák mellett a fenntarthatóságra is törekedni, ezért választékunkban sokáig használható, megbízható termékeket találsz, amik túlnyomórészt természetes alapanyagokból készülnek.

A babyberry által tervezett óriás baldachin igazi ékköve a gyerekszobának! Könnyű, fényáteresztő anyagból készítjük őket, hogy a gyerekek számára egy igazán különleges kuckót varázsolhass. Óriás baldachinjaink az elérhető legkönnyebb esésű, 100% organikus pamutból készülnek, és nem spóroljuk ki belőle az anyagot: egy baldachin közel 10 méter textilből készül! Így lesz légies puha és tartós, hogy sokáig lehessen az önfeledt játék és pihenés helyszíne.

Elérhetőségünk: www.babyberry.hu

Galéria / 3 kép

Megnézem a galériát

KeraMici kézműves kerámia

KeraMici kézműves kerámiaműhely: a cicás kerámiák otthona. (Nem csak, de főleg.) Valami nem hétköznapit keresel? Olyat szeretnél, ami igazán személyre szóló? Egyedit ajándékoznál, amit aztán tényleg nem lehet bárhol kapni? Akkor jó helyen jársz, mert minden kerámiám saját design alapján készül, és ha szeretnéd, egyedi megrendelésre személyre szólóvá tehető. Kizárólag hagyományos kézműves technikákkal, csak szabadkézi munkával készül minden darab, a korongozástól, kézi formázástól a díszítésig. Minden máz ólommentes, így a kerámiák étkezési célra használhatóak, jól beilleszthetők a mindennapokba.

Cicás gyerek étkészlet, három darabos: egy mély tányérkából, egy lapostányérból és egy bögréből áll. Kézi öntéssel készült, szabad kézzel festett. A festett mintát együtt égetem a mázzal, így a minta tartós, nem kopik. A máz és a festék egészségre káros anyagot nem tartalmaz, mikrohullámú sütőben és mosogatógépben is használható. Méretek: lapos tányér kb. 18 cm átmérő; mély tálka kb. 15 cm felső átmérő és 5-6 cm magasság; bögre kb. 8×8 cm (2 dl körüli). Az ár a 3 darabos szettre vonatkozik: 10.600 Ft/szett. Rendelhető a képeken látható mintával vagy akár más állatokkal, egyedi elképzelés alapján is. Név is kérhető rá.

Galéria / 3 kép

Megnézem a galériát

Zazi Csodás Csomói

Vizer Erzsébet, torna edző vagyok. 30 éve a legnagyobb sikereket elérve tanítom az általam kiválasztott és rám bízott tehetségeket. Az élsport mellett energiámat, ötleteimet, a szépségre és a használhatóságra való törekvéseimet a fonalak és a természetes anyagok felé is fordítom. Olyan tárgyakat szeretek készíteni, amikre öröm ránézni, a funkciójukat betöltik, formatartóak és biztonságosak.

Gyermek bútor 15 évig: Egy gyermekkoron átívelő bútor kizárólag természetes  alapanyagokból. A váz tömör bükkfa állvány, amely bárhova helyezhető, a makramé technika alapanyaga 100% pamut fonal. Az első 6 hónapban bölcső, majd a már ülni tudó apróságoknak hinta. Ovis és kisiskolás korban játéktároló, s az idő előre haladtával “kamasz zsák”, amibe bármi belefér. Az állvány, bölcső, hinta, tároló ára : 170 000 Ft Elérhetőség : racvizer@gmail.com
Facebook: Zazi Csodás Csomói

Galéria / 4 kép

Megnézem a galériát

BabaBoz

A BabaBoz célja, hogy minél többet tudjunk a gyermekek fejlődéséről, hogy ezáltal a legmegfelelőbb játékokat tudjuk nyújtani nekik. Tudjuk, hogy az első évek nehezek és embert próbálók tudnak lenni, és mi, szülők elveszettnek érezhetjük magunkat. Pontosan ezért hoztuk létre a Bababoz-t, hogy segítsünk a szülőknek magabiztosnak érezni magukat. Termékeink számos kutatás eredményein alapulnak, és azzal az egyszerű, tiszta céllal születtek meg, hogy pontosan olyanok legyenek, amelyekre a gyermekeknek szükségük van az egyes fejlődési időszakokban.

A csecsemők körülbelül 5 hónapos korukig a szemüket használják elsődleges információforrásként a világról és annak működéséről, így a vizuális stimuláció ezekben a hónapokban kiemelt jelentőséggel bír.  Így nem túlzás azt mondani, hogy a babatornázó valószínűleg a legsokoldalúbb babatermék, amit az első hónapokban biztosítani tudunk a legkisebbek számára. Ahogy azonban a picik elkezdenek kúszni, mászni, a babatornázó már nem a legizgalmasabb hely lesz, így gondoltunk egyet, és kitaláltunk egy egyedi megoldást, amivel a babatornázó 3 perc alatt átalakítható sátorrá. Amellett, hogy könnyen átalakítható, kis helyet foglal.

Ár: 26 000 Ft (akciós ár)

Elérhetőség: bababoz.hu/montessori-jatekok/babatornazo-es-sator/

Galéria / 4 kép

Megnézem a galériát

Kerti mese kunyhó

Majoros György vagyok, egyedi fa és fém munkákat készítek. Számomra a legfontosabb az, hogy az elkészített munka egyedi legyen, amit még nem láthattak máshol. Vas szobraimnál is ez fontos szempont a megjelenés mellett.

Galéria / 4 kép

Megnézem a galériát

OKODEKO

Általonos ismertető az Ökobaby kollekciónkhoz: Egy kisbaba érkezése mindig hatalmas öröm a család számára, és a hosszú hónapokon át tartó időszak olyan felejthetetlen pillanatokat ad mindenkinek, ami örök emlék marad. Hatalmas szeretettel válogatjuk össze a kis csöppség kuckóját, és mindent megteszünk azért, hogy meghitt és otthonos környezetben töltsük el a meghatározó időszakot. Ökobaby kollekciónk elindításával egy picit mi is részesei leszünk minden egyes családi történetnek. Termékeink garantáltan a kis család kedvencei lesznek az első perctől kezdve. Minden termékünk minőségi alapanyagokból és környezetbarát módon készül.  

Elérehtőség: https://www.okodeko.eu/

Galéria / 4 kép

Megnézem a galériát

Gyermekpad.hu

Szeretném bemutatni édesapám munkáit. Fiatal apukaként készítette el az első gyermekpadot 1982-ben, ami még most is használatban van a sokadik örökös által. Azóta sok idő eltelt és korszerűbb, letisztultabb formában álltunk piacra az új kispaddal. Most már több termékünk is van, amiket elsősorban nemzetközi viszonylatban értékesítünk. Szeretnénk a hazai kisgyerekes családokat, nagyszülőket, rokonokat is megcélozni a bútorainkkal. Fontos szempont volt számunkra, hogy a gyerekbútorok anyaga természetes tömörfából készüljön, hiszen a gyerekeket vonzzák az olyan természetes anyagok, mint a fa.

Montessori mosdó és tükör – Éger fából: A Montessori-tükör nem várt sikere arra ösztönzött bennünket, hogy termékpalettánkat egy olyan mosdótállal bővítsük, amely praktikusan összeépíthető a tükörrel a kisgyerek járóképes korától (1-1,5 éves kortól). A tükör már a kisgyermek hat hónapos korától használatba vehető. Anyaga: természetes tömör fa, égerfa, magas koszállóságú, nem gyantáz. Előállítás: A finom kézi csiszolással megmunkált felületek és ívek, valamint a lekerekített formák garanciát jelentenek a biztonságos használatra. A felületet Auro biológiai faimpregnáló és faápoló természetes kemény olajjal kezeltük le, amely a fának erős antibakteriális hatást kölcsönöz. Amennyiben a fa vizes lesz, a vizet száraz törlőkendővel ajánlott letörölni, tisztítószer hozzáadása nélkül.

Elérhetőség: gyermekpad.hu

Galéria / 2 kép

Megnézem a galériát
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.