Forrás: Getty

Trendi, egyedi gyerekszoba dísz – Név dekoráció falra többféle stílusban

DIY név dekoráció falra:

Összeszedtük azokat a név dekorációkat, amelyeket akár mi magunk is elkészíthetünk a gyerek délutáni sziesztája alatt. Többségük minimális festő- vagy varrótudással is elkészíthető.

  • Varrott betűk felfűzve

Még kezdő varrók számára is megvalósítható projekt a képen látható varrott betűkből álló füzér. Színes anyagokra van hozzá szükség, ezek lehetnek akár régi ruhadarabok vagy ágyneműk is. Ezekből kell betűformákat kivágni, töltőanyaggal (vagy egyszerű vattával) kitömni, végül pedig egy kötélre felerősíteni az elkészült betűket. Egyedi megoldás, hiszen rengeteget variálhatunk a betűk színeivel vagy mintáival.

  • Kézzel festett név dekoráció falra

Nem kell különleges kézügyesség ahhoz, hogy kézzel festett név dekoráció kerüljön a falra. Ha nem bízunk magunkban, akkor bármikor nyúlhatunk sablonokért is, amik garantálják a precíz végeredményt. A képen látható név dekoráció két keresztnevet mutat, ezeknek monogramját nagyban festették fel, majd piciben írták ki a teljes nevet, mutatós dizájnt kreálva ezzel.

  • Festett betűk díszekkel

A hobbiboltokban kapható hungarocell vagy fa betűk remek alapanyagul szolgálnak a név dekorációhoz. Miután megvásároltuk a szükséges betűket, bevonhatjuk őket mintás anyaggal vagy lefesthetjük egyszerű festékkel. A mutatós végeredmény érdekében egészítsük ki falmatricával, tapétával vagy papír virágokkal a nevet.

Készíttethető név dekoráció a falra:

Ha a név dekoráció lenne a gyerekszoba dekoráció központi eleme, akkor gondolkozhatunk nagyban is, és készíttethetünk feliratot. Íme a legtrendibb megoldások:

  • Névre szóló makramé

A makramé virágkorát éli, ezért egy színes, névre szóló makramé nem hiányozhat a gyerekszobából. A makramé készítők többsége vállal különleges megrendeléseket, ezért a megvalósítás miatt nem kell nekünk aggódni, bízhatjuk profira is az elkészítést.

  • LED felirat

Számos online shop kínál lehetőséget egyedi LED fénysorok készítésére. Egyértelműen modern név dekoráció, ami felnőtt koráig is elkísérheti a kicsit, hiszen később méltó dísze lehet az első saját lakásának is.

  • Virágos névtábla

Gyönyörű, elegáns, egyszerű megoldás, ami méltó dísze lesz a kicsi szobájának. Üvegkeretbe van fogatva egy virágos lap, ami előtt 3D hatással szerepel a név. Elkészítésével mi is megpróbálkozhatunk, ám mivel trükkös, érdemes egy profit megbízni a feladattal.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.