Trendi, egyedi gyerekszoba dísz – Név dekoráció falra többféle stílusban

Trendi, egyedi gyerekszoba dísz – Név dekoráció falra többféle stílusban

A gyerekszobákban sokszor találkozni aranyos feliratokkal, amelyeken a baba neve olvasható. Szuper gyerekszoba dekoráció, ezért összegyűjtöttünk pár ötletet. Íme néhány név dekoráció a falra, amit akár te is elkészíthetsz kisgyermeked szobájába.

Ötletládához ad!

DIY név dekoráció falra:

Összeszedtük azokat a név dekorációkat, amelyeket akár mi magunk is elkészíthetünk a gyerek délutáni sziesztája alatt. Többségük minimális festő- vagy varrótudással is elkészíthető.

  • Varrott betűk felfűzve

Még kezdő varrók számára is megvalósítható projekt a képen látható varrott betűkből álló füzér. Színes anyagokra van hozzá szükség, ezek lehetnek akár régi ruhadarabok vagy ágyneműk is. Ezekből kell betűformákat kivágni, töltőanyaggal (vagy egyszerű vattával) kitömni, végül pedig egy kötélre felerősíteni az elkészült betűket. Egyedi megoldás, hiszen rengeteget variálhatunk a betűk színeivel vagy mintáival.

  • Kézzel festett név dekoráció falra

Nem kell különleges kézügyesség ahhoz, hogy kézzel festett név dekoráció kerüljön a falra. Ha nem bízunk magunkban, akkor bármikor nyúlhatunk sablonokért is, amik garantálják a precíz végeredményt. A képen látható név dekoráció két keresztnevet mutat, ezeknek monogramját nagyban festették fel, majd piciben írták ki a teljes nevet, mutatós dizájnt kreálva ezzel.

  • Festett betűk díszekkel

A hobbiboltokban kapható hungarocell vagy fa betűk remek alapanyagul szolgálnak a név dekorációhoz. Miután megvásároltuk a szükséges betűket, bevonhatjuk őket mintás anyaggal vagy lefesthetjük egyszerű festékkel. A mutatós végeredmény érdekében egészítsük ki falmatricával, tapétával vagy papír virágokkal a nevet.

Készíttethető név dekoráció a falra:

Ha a név dekoráció lenne a gyerekszoba dekoráció központi eleme, akkor gondolkozhatunk nagyban is, és készíttethetünk feliratot. Íme a legtrendibb megoldások:

  • Névre szóló makramé

A makramé virágkorát éli, ezért egy színes, névre szóló makramé nem hiányozhat a gyerekszobából. A makramé készítők többsége vállal különleges megrendeléseket, ezért a megvalósítás miatt nem kell nekünk aggódni, bízhatjuk profira is az elkészítést.

  • LED felirat

Számos online shop kínál lehetőséget egyedi LED fénysorok készítésére. Egyértelműen modern név dekoráció, ami felnőtt koráig is elkísérheti a kicsit, hiszen később méltó dísze lehet az első saját lakásának is.

  • Virágos névtábla

Gyönyörű, elegáns, egyszerű megoldás, ami méltó dísze lesz a kicsi szobájának. Üvegkeretbe van fogatva egy virágos lap, ami előtt 3D hatással szerepel a név. Elkészítésével mi is megpróbálkozhatunk, ám mivel trükkös, érdemes egy profit megbízni a feladattal.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Promóció 4 hasznos kiegészítő, ami egy sportos otthonban nélkülözhetetlen

Az ízig-vérig sportos emberek élete ízig-vérig sportos otthont kíván. Kezdjük ott, hogy a felszerelésnek kell tároló, a bemelegítéshez és a nyújtáshoz pedig elegendő hely. No, meg persze néhány hasznos kiegészítő is jól jön, hogy a lelkesedés és a lendület töretlen maradhasson. Ez utóbbiakat gyűjtöttük össze alább.

Stílus Sárga a lakberendezésben – 5 meggyőző érv arra, miért éri meg ezt a színt használni

A sárga, bár természetes árnyalat, nagyon megosztó. Vagy imádják, vagy egyenesen nem kedvelik, de semmiképp sem semleges. A sárga a lakberendezésben nagyon jó választás – erről fogunk most meggyőzni.

Tipp Gyertyával fűteni – Tényleg működik ez a trükk?

Amikor előbb sötétedik és már hűvös kint a levegő, előszeretettel gyújtunk gyertyát, hiszen meghitt hangulatot teremt. De gondoltad volna, hogy ezen felül akár fűteni is lehet velük?

Tipp Kazein festék – Mi is az, és hogyan alkalmazhatjuk?

A kazein festék egy nagyon különleges alapanyag, ugyanis a fő összetevője, a tejfehérje. Ezt a festéket leginkább a művészek szokták használni festményekhez, de kiválóan alkalmas falak, esetleg bútorok festésére is. Cikkünkben eláruljuk a legfontosabb tudnivalókat erről a nem mindennapi megoldásról.

Tipp Október az idősek hónapja – Íme 5 tárgy, ami megkönnyíti idős szeretteink életét

Október az idősek hónapja, így ebben az időszakban idős szeretteink támogatásán és megbecsülésén a szokottnál is nagyobb a hangsúly. A technológia fejlettségének hála ma már a kapcsolattartás is egyszerűbb a szép korú rokonokkal, és számos olyan használati tárgy van, ami nagy segítséget nyújthat nekik a mindennapokban.

Kert Madáretető házilag – Építs otthont a kert legkisebb lakóinak

Egyre inkább közeledik a tél, ami azt jelenti, hogy az összes költöző madár elvonult már délre. Viszont azok a fajok, akik itt maradtak, elég nehezen jutnak élelemhez a fagyos hónapokban, de ezen könnyen segíthetünk. Mutatjuk, hogyan készíthető madáretető házilag.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin