Forrás: Getty

Vintage komód és tálaló bútor ötletek – Napjaink legjobb DIY bútorfelújításai

1. Kopott vintage komód

Kopott hatású vintage komódot szeretnél? Nyugodtan fesd le szépre a szekrényt, hiszen később könnyen vintage hatásúvá teheted. Sőt, ha a kopott hatás a cél, akkor a festés is könnyebben megy majd, mert nem kell a tökéletes végeredmény miatt aggódnod. A kopott hatást pedig csiszolópapír segítségével pár perc alatt elérheted.

2. Fehér, fekete kiegészítőkkel

A régi bútorok között rengeteg fából készült, barna szekrény van, amihez fém fogantyú dukál. Egy délután szupertrendi vintage komódot készíthetünk belőle, ha a lapjait fehérre mázoljuk, a fogantyúit pedig feketére fújjuk.

3. Teljes fehér

A régi, napjainkban nem túl szépnek tartott retro darabok egészen új megítélést kapnak, ha hófehérre festjük őket. A modern vintage hatás őrületesen trendi, bármilyen otthonban megállja a helyét.

4. Nem túl vintage asztalka

Bútorfelújításkor nem feltétlenül muszáj a tökéletes vintage hatást elérni, elmehetünk kicsit modernebb irányba is. Például színes tapétával feldobhatjuk bármelyik bútor belsejét, alját, fiókját vagy más részét.

5. Aranyozott fogantyú

Őrülten elegáns végeredményt is el tudunk érni DIY módon. A smaragdzöld vagy királykék pazarul mutat aranyozott kiegészítőkkel, és egy olcsó, régi komódot egyetlen délután alatt drágának tűnő tálalóvá varázsolhatjuk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.