Újjászületett panellakások I. – Kedvenc történeteink a közelmúltból

Ez a 45 nm alapterületű móri panellakás alig 1 hónap alatt született újjá

Egy klasszikus panellakásból igazán színes, bohém és laza élettér. Ez a következő sikertörténetünk esszenciája. Érdemes azonban megismerni a részleteket, és végiglapozni a galériát is. Andok Zsuzsanna enteriőrtervező, lakberendező, az AZDesign megálmodója mutatja be nekünk káprázatos munkáját.

Újabb sikertörténet: tele van napfénnyel ez a 66 nm-es gazdagréti panellakás

Igazán szerencsések vagyunk, hiszen Vasziljevics Erikának és csapatának hála időről időre bemutathatunk olyan sikertörténeteket, amik igazán csodaszámba mennek. Ezúttal például azt, hogy egy 66 nm-es klasszikus panellakásból hogyan varázsoltak egy tágas, komfortos, napfénnyel teli családi otthont.

Újpesti mese – Amikor egy panellakás tökéletesen passzol a lakójához

Hogyan tud élettered teljesen és egészében téged tükrözni? Úgy, ha minden apró részletét magad álmodod meg, aztán pedig a megvalósításból is tevékenyen kiveszed a részed. Ez már önmagában garancia arra, hogy ne csak egy lakás, hanem valódi otthon legyen belőle. Ezt igazolja Rékáék sikertörténete is, akik egy újpesti panellakást bontottak vissza az alapokig, majd szabták azt teljesen magukra.

Szerelem második látásra – Bámulatos farmhouse stílus egy 54 nm-es panellakásban

Egy panellakás farmhouse stílusban – nem, ez nem csak a mesében létezik. Ha az ember nagyon akar valamit, azt bizony valóra lehet váltani. Éppen erről szól Gabi története, aki szándékosan egy nagyon reménytelen állapotban lévő panellakást keresett, hogy abban aztán hódolhasson nagy szerelmének, a lakberendezésnek. Nézzétek, milyen csodát alkotott.

Nem illúzió! Ezt nézzétek, honnan hova jutott el ez a csepeli panellakás

3 hónap – mindössze ennyi időre volt szüksége Katának és szüleinek arra, hogy egy 40 éves, minden jegyében a klasszikus panel hangulatot árasztó lakásból fiatalos, élhető, kényelmes életteret faragjanak. Ők pedig profi módon gazdálkodtak vele.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.