Forrás: Getty

#vegyélhazait – Papírból készült csodák magyar alkotók munkáiból

Paperbourne

Bemutatjuk a Paperbourne-t, a környezetbarát brandet. Kraft papír hátizsákjaik nem csak stílusosak és tartósak, de a környezethez is kedvesek. A különleges kraft papír hátizsák vízálló, biológiailag lebomló, tökéletes alternatívája a műanyag hátizsákoknak. Ezeket a hátizsákokat nem cipelni, hanem viselni kell.

Electra: Legyen szó a mindennapokról, utazásról, vagy kalandról, mostantól egy hátizsák praktikussága miatt nem kell a stílusod feladnod.

Pax: Pakolj okosan, járj könnyedén, ezzel a mindennapi használatra tervezett univerzális táskával. A klasszikus vonalvezetésű, unisex városi hátizsák ikonikus kraft papír anyagának köszönhetően egyedi megjelenést kölcsönöz számodra.

Galéria / 11 kép

Megnézem a galériát

Papírkertem

Gergely Brigi vagyok, a Papírkertem gondozója. Papírvirágaim 120 grammos, magasfényű papírból készülnek. A fő célom hogy, egyedi dekorációkat, ajándéktárgyakat alkossak a megrendelőim számára. Kedvencem az Anyák napja, amikor kis kertem és lelkem együtt virágzik. Ami külön nagy öröm számomra, hogy egész évben készülhetnek virágos termékek évszaktól függetlenül. Áprilisban tartjuk az első workshopunkat, ahová szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Facebook: www.facebook.com/papirkertem

Galéria / 8 kép

Megnézem a galériát

Surprise Store by Jessica

Surprise Store by Jessica – kézzel készített örök rózsa BOX, rózsa amely soha nem hervad el. A BOX-ok különlegessége, hogy a virágok papírból készülnek, és a szöveget is teljesen személyre szabhatóak, szinte bármilyen felirattal kérhetőek. Igazán különleges ajándék, legyen szó bármilyen alkalomról.

A BOX-ok ára: 14.490 – 19.990 Ft

Elérhetőség: www.surprisestorebyjessica.com

Galéria / 6 kép

Megnézem a galériát

Tímea Kitti Illustration

Tóth T. Kitti vagyok, a Tímea Kitti Illustration márka megálmodója. A Tímea Kitti Illustration a belső (mese)világom papírra kivetítve. A munkáimat kedvesség és finomság járja át. Elsősorban papírcsodák, matricák és képeslapok által szeretném megismertetni másokkal is ezt a világot.

Elérhetőségek:

Galéria / 8 kép

Megnézem a galériát

decorbox

Zsuzsi vagyok, papírdekorációkat készítek születésnapokra és más különleges alkalmakra. Leggyakrabban tortadíszeket és papír girlandokat rendelnek tőlem, de komplett dekorációs szettet is összeállítok ünnepekre. Ezek a díszek egyediek, az ünnepelt személyiségéhez és érdeklődési köréhez passzolnak. Kizárólag rendelésre készítek dekorációt, de ha tetszik egy korábbi munkám, abból is kérhetsz!

  • Papír girland, névvel (részletességtől függően): 8000 forinttól
  • Papír tortadísz (részletességtől függően): 6000 forinttól
  • Dekorációs szett, dobozban: 20.000 forinttól

Galéria / 19 kép

Megnézem a galériát
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.