Forrás: Getty

#vegyélhazait – És varázsolj azzal őszi hangulatot otthonodba

Vintage Dekoráció – Mecz Gyöngyi

Mecz Gyöngyi vagyok, egyedi terveim alapján, saját kezűleg készítek dekorációs tárgyakat mindazoknak, akik különleges szépségekkel díszítenék otthonukat, vagy igényes ajándékokkal kedveskednének szeretteiknek. Esküvő és rendezvény dekorálással, szervezéssel kezdtem, foglalkozni 10 évvel ezelőtt. Az ott szerzett tapasztalataim során rájöttem, hogy még mélyebben érdeklődöm a design és tervezés iránt, így öt évvel ezelőtt megalapítottam a Vintage Design – Mecz Gyöngyi nevű cégemet, ami egy lakásdekorációs tárgyakkal és ajándék-termékekkel foglalkozó webáruházat működtet.

Webshop: www.vintagedekoracio.com

Galéria / 22 kép

Megnézem a galériát

ella – fawn from the garden

Idén januárban értem meg arra, hogy egy nagy álmomat ne csak esténként elmerengve, hanem a tettek mezeire lépve végre virágba borulva elindítsam. Kicsi korom óta tudtam, hogy olyannal szeretnék foglalkozni, ami örömmel tölt el, inspirál újra és újra, valamint mindeközben engem is kifejez. Remélem ugyanezeket az érzéseket hozza elő másokban is. Mindig is vonzottak a virágos mezők, a meserajzok, a rusztikus nagymama kertek és a különböző vintage csomagolások. Így lettem grafikus és virágkötő, és így jött létre az ella – fawn from the garden, ahol grafikával és szárazvirág dekorációkkal foglalkozom. A természet nagyon közel áll a szívemhez így igyekszem belőle inspirálódni és vigyázni rá, legyen szó egy kopogtatóról vagy akár egy meghívó tervezéséről.  Az ősz nagyon kedves nekem, olyan szívet melengetően színesek a falevelek, olyan kis sejtelmes minden ilyenkor… A téli bekuckózás előfutára, a nagy kötött pulcsik és gőzölgő forró teák évszaka nekem. A koszorúkban, melyeket készítek, amellett, hogy az évszak sajátosságai megjelennek, az őszi otthonosságot is igyekszem belecsempészni. Az egyik jelenleg legtöbbet készített koszorúm a kis illatos pumpkin spice kopogtató, melyen liliputi tökök sorakoznak amiket körülölel rengeteg illatozó szegfűszeg, ánizs és fahéj, mely az őszi finomságok sütésének hangulatát árasztja.
(A liliputi tökök csak a tökös látványt adják, viszont illatot nem.)

Elérhetőség: www.instragram.com/fawnfromthegarden, e-mail: fawnfromthegarden@gmail.com

  • Pumpkin spice koszorú: 5 300 Ft
  • Tölgyfaleveles őszi karika: 8 900 Ft
  • Őszi leveles koszorú: 9 800 Ft

Galéria / 4 kép

Megnézem a galériát

WoodWorks for You

A bútorgyártás terén többéves tapasztalattal rendelkező fertőrákosi kisvállalkozás vagyunk. Nemrég kezdtünk el egyedi dekorációs- és ajándéktárgyak készítésével is foglalkozni. Termékeink elkészítése során hazai faanyagokat és környezetbarát felületkezelő termékeket használunk.
Célunk, hogy mindenki otthonába vidám és otthonos hangulatot varázsoljunk!

Ha megkímélnéd magad a tökfaragástól, akkor ezeket a fából készült Halloween boxokat (lámpásokat) neked találták ki. Előnyei közé tartozik, hogy nem kell járnod a zöldséges boltokat, piacokat ahhoz, hogy megtaláld a megfelelő tököt, amiből kifaraghatod a lámpásodat. Nem rontod el a faragást, így nem kerül idő előtt a szemétbe a tök.
Akár a következő Halloweenkor is használhatod, csak elő kell venned, és már ki is helyezheted a megfelelő helyre, ahol szomszédjaid és a csokit gyűjtő gyerekek is megcsodálhatják.

Galéria / 2 kép

Megnézem a galériát


Elérhetőségek: https://woodify.hu/, Facebook, Instagram

Creative by Butterfly

A Creative by Butterfly nem egy egyszerű virágüzlet, és nem egy tömegtermékeket forgalmazó webáruház, hanem egy kézműves dekorműhely a Bükk hegység lábánál, Miskolc szívében. Megálmodója Ambrus Henrietta mérnök és virágkötő, akinek három éve az egyik gyermekkori álma vált valóra a vállalkozás elindításával. Ha prémium minőségű és különleges ünnepi dekorációkat szeretnél, akkor a legjobb helyen jársz. Kollekcióinak minden darabját nagy odafigyeléssel, szeretettel egymaga készíti prémium minőségű alapanyagok felhasználásával. A Creative by Butterflyegy életstílus: minőség, elegancia és egyediség.

Weboldalam: https://www.kezmuvesdekoraciok.hu/

Az alábbi social media felületen vagyok jelen: Facebook, Instagram, Pinterest, Tiktok

Galéria / 7 kép

Megnézem a galériát

Merci Arts

Jászberényi Mercédesznek hívnak, a Merci Arts kézműves vállalkozás tulajdonosa és alapítója. Lassan 1 éve értékesítem kézzel készült, általam illusztrált termékeimet. Lassan 4 éve grafikusi pályán mozgok, azonban a rajzolásba igazán covid első hulláma alatt szerettem bele. Először ezekből a rajzokból csak matricákat készítettem, ehhez azonban később jöttek füzetek, tervezők, és bögrék is. A termékpalettámat folyamatosan igyekszem bővíteni, és mindezt a lehető legmagasabb minőségben. Rajzaimmal, illusztrációimmal célom, hogy színt vigyek vásárlóim mindennapjaiba.
 
Link az őszi kollekcióhoz: https://merciarts.com/collections/oszi-kollekcio

Galéria / 9 kép

Megnézem a galériát

Dream Wool Design

Gyöngyi és Anita, azaz anya és lánya által megálmodott, kézzel és természetesen szívvel-lélekkel készült termékek tárházának alakítottuk ki a Design & Decor Store-t. Célunk, hogy minél különlegesebb és egyedibb termékeket alkossunk, hogy különböző technikák alkalmazásával varázsoljunk csodás termékeket mindennapjaitokba. Gyöngyi, aki magas szinten bánik a fonallal, horgolt, kötött termékeket készít, valamint a makramé varázslatos világába is elkalauzol bennünket. Anita, aki a virágok megszállottja, alkot selyemvirág és szárazvirág dekorációkat, azoknak, akik a természetet becsempésznék otthonukba, esküvőjükre vagy munkahelyükre. 

Elérhetőségek: www.ddstore.hu, Instagram: Lagurus design by Anita, Dream Wool Design

Galéria / 11 kép

Megnézem a galériát

álmoDóra

Sziasztok! álmoDóra vagyok, álmodom és alkotok, kicsiknek és nagyoknak, pihepuha sapkákat, kiegészítőket, egyedi lakásdekorációkat. Ezek a puha, kötött tökök garantáltan nem fonnyadnak el, évről-évre használhatod őket. A szárukat illatos fahéj rúdból készítettem. Méretük kb. 11-13 és 15 cm, 100% gyapjú és akril fonalak felhasználásával készültek. Egyedi, az otthonodhoz illő színekben is megrendelheted őket! Áruk 5800 Ft/3 db

Facebook oldalam: https://www.facebook.com/almodora, Instagram: https://www.instagram.com/almodora.hu/

Galéria / 4 kép

Megnézem a galériát

Újra tasi

Haszillóné Balla Ágnes vagyok, a Tasi-újra termékek készítője és márka megálmodója. Újrahasználható termékek készítésével foglalkozom. Fontos számomra, hogy mindenki számára elérhető és megvásárolható termékeket készítsek. Minden termék prémium vagy designer anyagból készült, hisz számomra elengedhetetlen a minőség és egyediség.  Az újrahasználható öko szalvéta mellett készítek uzsonnás tasikat, városnézésre, munkába divatos táskákat, ami a mindennapokban használható. Trendi és követi a divatot is.  A kínálatot igyekszem mindig bővíteni. Saját tervezésű frissen tartó kenyeres zsákokat is megtalálhatnak az oldalamra látogatók.

Ezek mellett igyekszem olyan cégekkel együtt dolgozni, akik hasonlóképpen előtérbe helyezik a környezettudatos termékek forgalmazását. A webshopban a környezetbarát tisztítószerek és újrahasznosított kulacsok is helyet kaptak. A környezetbarát termo pohár is egy olyan kezdeményezést segít, hogy ha valaki megvásárolja ezt a poharat, egy fa ültetését támogatja. Természetesen az évszakoknak megfelelően, tematikusan is vannak termékek. Bízom benne hogy mindenki megtalálja a Tasi-újra termékei között a neki tetszőt. Legyél tudatos vásárló, legyél Tasi-újra felhasználó!

Várlak szeretettel a weboldalamon!

Galéria / 9 kép

Megnézem a galériát
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.