Forrás: Getty

#vegyélhazait – És tedd széppé azzal a karácsonyt I.

Art home by Fanni

Dobson Fanni vagyok, az Art home by Fanni megálmodója. Az idei nyár végén gondoltam egyet, és nekiláttam megvalósítani az álmomat. Lakásdekorációs termékeket és szívhez szóló ajándékokat készítek, a férjem segítségével. A Képzőművészeti Egyetemen grafikát, felnőtt képzésben cukrászatot tanultam. Már a tortákban is a kreativitásomat igyekeztem kiélni. Miután csatlakoztam a #vegyélhazait csoportjához, ugrásszerűen megnőtt az érdeklődés a termékeim iránt. Rengeteg energiát ad a megrendelők mindig pozitív reakciója, és további lendületet adnak, amiből sok-sok új ötlet születik. Az egyik legkedveltebb termék a téli utca, ami igazi karácsonyi hangulatot áraszt az otthonokban. Alig várom, hogy minden évszakban valami új dologgal tudjam elkápráztatni a megrendelőimet. Szeretek fával dolgozni, horgolok, festek.

Galéria / 15 kép

Megnézem a galériát

Woodlight

A Woodlight műhelye egy varázslatos kisvárosban, Szarvason található. Családi vállalkozásunk immár két generációval ezelőtt kezdett a fával dolgozni. Fontos számunkra, hogy erőnk szerint a legjobb minőséget nyújtsuk, és olyan terméket alkossunk, amelyek évek múlva is értéket jelentenek. Ennek jegyében született meg az “Állati jó tálak” ötlete, melyből ez alkalommal a karácsonyi kollekciót szeretnénk bemutatni. A tálak a fenntarthatóság jegyében bükk fából, természetes olajozással készülnek. A tálak ára egységesen 2.990 Ft. Keressék fel webspohunkat, és válasszák ki kedvenc mintájukat!

Galéria / 4 kép

Megnézem a galériát

Sophie’s Room

Bakk-Tóth Nikoletta vagyok,  a Sophie’s Room megálmodója, egyszemélyes alkotója, webshop vezetője. Imádom a különleges és részletgazdag dolgokat, munkámban is erre törekszem. Szeretek magával ragadó dolgokat alkotni, és minden vásárlóm otthonába egy csipetnyi varázslattal csodaszép Mesevilágot vinni. Nem vágyok nagy dolgokra, egyszerűen csak alkotni szeretek. Szívből, Neked! 

Galéria / 7 kép

Megnézem a galériát

DADU

A Dadunál csak olyan játékok vannak, amikből egyetlen darab készül. Minden dadut mi találunk ki, tervezünk meg, és készítünk el hársfából, gyerekbarát festéssel és viaszolással. Fontos nekünk, hogy ugyanolyan igényes, vidám, környezetbarát és főleg szerethető játékot találjon nálunk az is, aki valami egyszerűbb, kisebb ajándékot keres a fa alá, és az is, akinek megvan a lehetősége, hogy egy komolyabb, nagyobb daduval lepje meg a gyerekét. Kifejezetten karácsonyra készítettünk 24 darabos adventi kirakósokat, de találtok nálunk a méhecskétől az elefántig, a házikótól a boszorkányig, palermoi utcaképtől a léghajóig mindent. Vagyis mindent, ami dadu. Szeretettel várunk a facebook csoportunkban: cutt.ly/DADU.

Galéria / 10 kép

Megnézem a galériát

Krisztika gyurmái

Viczai Krisztina vagyok, 2012-ben kezdtem el megismerkedni a süthető gyurmával, ekkor még csak ékszerekhez használtam, majd 2019 óta bővült repertoárom. Egyedi bögrék, kanalak, képek, képkeretek, kulcstartók és sok minden más rendelhető nálam, akár egy kép vagy egyéni elképzelés alapján is. Ha nincs konkrét ötlet, én mindig nagyon szívesen segítek kitalálni a tökéletes ajándékot, terméket. A bögrékben lehet mikrohullámú sütőben melegíteni, és kézzel mosogatható minden darab. A gyurma nem törékeny anyag, nagyon strapabíró. Mindig örömmel tölt el, amikor új otthonukban készült képeken látom vissza alkotásaim.

Galéria / 5 kép

Megnézem a galériát

Kangaboo Textil

Ha környezetbarát, újrahasznosítható, névre szóló csomagoláson gondolkodsz Mikulásra,vagy Karácsonyra akkor keress minket bizalommal. Termékein 100% pamutból készülnek, minőségi, tartós nyomdai technológiával, bármilyen felirattal vagy egyedi mintával rendelhető.

Méretek:

  • Kicsi (24x22cm) 1350 Ft
  • Nagy (34X40 cm) 2100 Ft
  • Óriás (50X80 cm) 3300 Ft

Mind 100%-os pamutzsinórral összehúzható.

Galéria / 3 kép

Megnézem a galériát
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.