Forrás: Getty

#vegyélhazait – És tárold abban a legfontosabb dolgaidat

BE Design Decor

Lakásdekoráció kézzel és sok szeretettel! Horgolt termékeim minden darabja a fenntarthatóság és a környezettudatosság jegyében készül. Kizárólag pólófonallal dolgozom. Ezek a textiliparban, a divat világában megmaradt, fel nem használt alapanyagokból készülnek. Normál esetben kidobnák őket, és hulladékként végeznék. Többségében 90% pamut és 10% poliészter az összetételük, ezért alkalmasak gépi mosásra. A kosarakban tarthatsz pelenkázáshoz szükséges kellékeket, rendszerezheted a játékokat a gyerekszobában, a kozmetikumokat a fürdőszobában. Használhatod a gardróbodban is, tarthatsz bennük zoknikat, fehérneműket, öveket, illetve egyéb kiegészítőket. Kérheted egyedi méretben, formában. Kérhetők akár függeszthető verzióban is a kedvenc növényednek.

Jelenleg készleten lévő bármikor vihető horgolt kosarak: https://bedesigndecor.com/product-category/kosar-tarolas/ 

Egyedi kéréssel, elképzeléssel  kapcsolatban keress bizalommal: bedesigndecor@yahoo.com 

Galéria / 5 kép

Megnézem a galériát

Helen Design

Több évtizedes tapasztalat és a varrás szeretete – ezek a Helen Design fő összetevői. Termékeink kialakításánál az időtállóságra törekszünk, mindeközben pedig igyekszünk belecsempészni az aktualitásoknak megfelelő üdeséget is. Légáteresztő, nagy méretű, kézzel rajzolt pamutvászon kenyértartó zsákjaink használatánál nem kell félned a penészedéstől, jóval lassabban szárad ki benne a kenyér, ráadásul környezetbarát megoldás!

Weboldal: www.helendesign.hu

Galéria / 3 kép

Megnézem a galériát

Fa és Fém Műhely

A Fa és Fém Műhely egy kis kézműves vállalkozás Kulcson, a Duna partján. Egyedi rusztikus stílusú dekorációkat, kisbútorokat, fém virágtartókat, fém polcokat, ládákat, egyedi lakberendezési tárgyakat, boltban nem kapható egyedi szépségeket készítek.

Facebook csatornám: Fa és Fém Műhely 

Galéria / 25 kép

Megnézem a galériát

Törpöltö.hu

„Magas hegyek között, hol a tenger hupikék, ott laknak ők, a törpikék….” Volt egyszer két barátnő, akik együtt nyomták a padot, illetve a varrógép pedálját az iskolában, ahol végül ruhaipari technikusként végeztek. Aztán az élet másfelé sodorta őket. De mindig arról álmodoztak, hogy milyen fantörpikus lenne, ha közös szenvedélyükből, a varrásból élhetnének.

Az álom megvalósult: megszületett a Törpöltő.hu.

2020-ban indult el a kis kézműves egyéni vállalkozásom (törpöltő.hu), amiben elsősorban környezettudatos termékek készítésével foglalkozunk (melybe barátnőm is besegít olykor). Fontos számunkra a fenntarthatóság, a hulladékcsökkentés, az egészségtudatos életmód, a Föld védelme a magunk szintjén.

Elsősorban olyan egyedi, praktikus termékeket alkotunk, melyek a fenntartható hétköznapi életet támogatják.

Jelenleg az alábbiakat készítjük:

 • ökoszett (zöldség-, gyümölcs vásárlására);
 • bevásárló zsák (pékáruk vásárlására), a kialakításánál azt is figyelembe vettük, hogy a vásárolt áru ne érintkezzen pl. kosárral, futószalaggal;
 • frissentartó kenyereszsák, mely a kenyerek, zsemlék, egyéb pékáruk tárolására használható. A pékáru 2-3 napig friss marad benne, de utána sem penészesedik meg, csak elkezd száradni, a belső élelmiszerbiztos PUL anyagnak köszönhetően;
 • frissentartó textilszalvéta, ami tízórai, uzsonna csomagolására alkalmas szalvéta (kívül pamutvászon, belül élelmiszerbiztos PUL anyag);
 • nasitartó, ami szendvics, pékáru, aprósütik, magvak, kekszek…stb. tárolására alkalmas tasak (kívül pamutvászon, belül élelmiszerbiztos PUL anyag);
 • evőeszköz-, fogkefe-, szívószáltartó, mely az evőeszközök, fogkefe, szívószál higiénikus tárolására alkalmas pl. utazás során, munkahelyen, kórházban
 • kozmetikai párna, melyek az egyszer használatos vattakorong kiváltására készült mosható textilpárnácskák;
 • mosható törlőkendő, mely egy sokoldalúan igénybe vehető termék (pl. mosdókendő, arctörlő, kozmetikai kendő, baba popsitörlő…stb.);
 • szennyestartó zsák szett utazáshoz;
 • ételhordó és uzsonnás táska;
 • vászon bevásárlótáska;
 • hátizsák / tornazsák;
 • mini övtáska;
 • jógamatrac táska;
 • Törpmenő táska;
 • könyvtok, ami pl. utazás során védi a könyvet a külső sérülésektől;

… és még sok minden, ami megvalósításra vár.

A termékeink megtekinthetők a weboldalunkon és Facebook oldalunkon is:

Galéria / 12 kép

Megnézem a galériát

RobinWood Wood-Designs

Márjalaki Zsuzsanna vagyok, 4 éve foglalkozom többnyire újrahasznosított fával és dekorációs, valamint lakáskiegészítő funkciót betöltő “tárolók” készítésével. Első italpolcom külföldi oldalakon talált ötletekből merítve született meg, ezt fejlesztettem praktikusabbá, aztán persze ezek sorban indították be a fantáziám. Minden termékem kívánság szerint, egyedi felirattal is készül.

Facebook oldalam: https://www.facebook.com/profile.php?id=100092528123624

Galéria / 7 kép

Megnézem a galériát

Zoriak design

A Zoriak design név egy apró családi manufaktúrát takar 2 fővel és 3 aktív gyerekkel. Innen indulva a saját tapasztalatainkra építkezve készítjük a termékeinket. A legnépszerűbbek ezek közül is a kenyértartók, melyek több méretben és több variációs lehetőséggel készülnek, hogy igazodjanak az igényekhez. Kizárólag fával dolgozunk, megőrizve annak természetességét, így egy egy modernebb otthonba is beleillesztve egy kis rusztikusságot, természetes vidéki érzést. Készülnek fiókos, dupla ajtós, de akár több emeletes formában is, sokszor egyedi igényeket figyelembe véve, más-más színben, méretben. Mindig nyitottak vagyunk az egyéni ötletekre, kívánságokra, és eszközeinkhez mérten teljesítjük is azokat. 

Elérhetőségeink:

Galéria / 3 kép

Megnézem a galériát

MAkids Design gyerekbútorok

Máris András vagyok, a MAkids Design Gyermekbútor családi vállalkozás alapítója, faipari technikus, de elsősorban családapa. Életem során sok mindennel foglalkoztam már, de mióta gyerekeim vannak, rájöttem, hogy ők a legfontosabbak, és őket kiszolgálni a legnagyobb élmény – az őszinte öröm, ami az arcukra kiül, mikor birtokba veszik a nekik készített tárgyakat. Az első bútorok is nekik készültek csupán hobbiból. Úgy döntöttem, nem csak a saját gyerekeimnek szeretnék örömet okozni velük, hanem másoknak is. Vállalkozásunkat áthatja a fa szeretete, a természetes anyagok iránti elköteleződés. Szeretnénk időtálló, környezettudatos és egyben dizájnos gyerekszobát létrehozni. A színes székek, kiegészítők, játéktárolók mesés környezetet teremtenek és pozitív hatással vannak a gyerekek fejlődésére, pszichéjére. Termékeink tömörfából készülnek, kézzel, gyermekbarát felületkezeléssel.

Elérhetőség:

Galéria / 8 kép

Megnézem a galériát
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.