#vegyélhazait – És rendezd be azzal kisfiad szobáját

#vegyélhazait – És rendezd be azzal kisfiad szobáját

A múlt hónapban a kislányok szobája volt terítéken, most pedig következzenek a kicsi urak. Nézzük, milyen szépségekkel tehetjük számukra személyesebbé, egyedibbé, egyszersmind szerethetőbbé közvetlen életterület. A jelszavunk ezúttal is: #vegyélhazait!

Ötletládához ad!

CellArt Creations

Szakter Eszter vagyok, a CellArt Creations megálmodója, alapítója. Szolgáltatásunk Magyarországon egyedülálló. Különleges és egyedi Fantáziafotókat készítünk, melynek a célja, hogy álmokat váltson valóra, illetve olyan környezetbe kerülhet a fotó főszereplője, ami a valóságban nem lenne lehetséges. Fotóinkat digitális formában készítjük el, küldött fotók alapján. A megrendelt Fantáziafotókat igény szerint vászonképen is elkészíti profi csapatunk, környezetbarát alapanyagokból, vízálló vászonra nyomtatva. Mottónk: Légy részese a lehetetlennek, amely lehetségessé vált!

Galéria / 6 kép

Megnézem a galériát

Olivior babyroom

Az Oliviornál teljesen egyedi, személyre szabott textilekből készült gyerekszoba kiegészítőket tudsz rendelni. Legnépszerűbb puha plédjeinket és többi termékeinket kérheted grafikával, felirattal és fényképekkel is, de választhatsz sok fajta tematikus kollekcióból, kedves mintájú plédből, lámpa függesztékből, díszpárnából, falvédőből. Minden anyagunk egyedileg csak neked lesz nyomtatva és bababarát.

Galéria / 5 kép

Megnézem a galériát

Suparoll Kids

A Suparoll név egy mátraaljai kis családi vállalkozást takar. Beltéri mozgásfejlesztő játékok készítésével foglalkozunk, de célunk a közeljövőben kültéri játszóterek tervezése, kivitelezése is. A szivárvány hinta nem csak hintaként funkcionál, lehet mászóka, bölcső, híd, alagút. Egyszemélyes és kétszemélyes változatban készítjük. A hintákhoz ajándékba adunk egy szivacsmatracot is, mosható huzattal, mert tapasztalatból tudjuk, hogy pihenésre is imádják használni a gyerekek. 0-8 éves korig ajánljuk. A Pikler-féle mászóka kiváló mozgásfejlesztő eszköz. A palló egyik oldala csúszda a másik tyúklétra. A mászóka összezárható, biztonsági csavarral rögzíthető. 18 mm vastag nyír rétegelt lemezből és 30 mm átmérőjű bükkfa rudakból készítjük, ezáltal nagy a teherbírásuk, ami akár 100 kg is lehet. Gondosan kézzel csiszoljuk szálkamentesre, és a festéshez, lakkozáshoz gyerekbarát tanúsítvánnyal rendelkező anyagokat használunk. Mindkét játék fejleszti a gyermekek egyensúlyérzékét, mozgáskoordinációját, a kognitív képességeket, és mindamellett nagyszerű szórakozás és móka is. A hinta a mászókával és pallóval kombinálva nagyszerű játszótér lehet a szobában. Az egyszemélyes hinta ára 40.000 forint, a kétszemélyes hinta 46.000 Forint, Pikler-féle mászóka pallóval 54.000 Forint.

Galéria / 13 kép

Megnézem a galériát

Manyikák babaműhely

A mesés Manyikák babaműhelyben hasonmás babák készülnek. Ők a titkos legjobb barátok, emlékek, de dekorációként is megállják a helyüket. Horváth Eliza vagyok, és más egyéb kreatív tevékenység mellett gyerekeknek és felnőtteknek készítek meseszerű hasonmás babákat – innen a nevük is: Mesemásokat.

Kézzel készült, érzékeny teremtmények, melyek hozzávetőlegesen 40 cm magasak, öltöztethető, állítható babák. Egy példányban készül mindegyik darab, nagy gondossággal, életre szóló garanciával. Áruk 21 450 Ft-tól indul. 

Galéria / 8 kép

Megnézem a galériát

Fehér arany Thassyfestő

Thassy Krisztina vagyok, porcelánfestő. Egy Pest megyei kis faluban üzemeltetem manufaktúrámat.  Gyerekkorom óta a rajzolás, a festés a hobbim, melyből aztán hivatás lett. Hiszem – és hittem már kislányként, bár szavakkal megfogalmazni akkor még nem tudtam –, hogy minden, ami emberi alkotó tevékenységgel jött létre, az érték. Szeretném, ha ez így maradna, és munkáimmal megőrizhetném gyermekeink világra rácsodálkozó, táguló értelmű életszakaszait, tisztaságukat, mesevilágukat. A kis személyes világukat talán a mindennapi étkezés, tányérok, poharak őrzik meg a legjobban. A minket körülvevő tárgyak határozzák meg személyiségünket.

A porcelánon lévő festékek ólommentesek, környezetbarátak, amiket 800 fokon égetek, hogy kopásállóságát megőrizze. Minden termék mosogatógépben mosható. A minták egyéni elképzelés alapján készülnek, ahogy a megrendelők, időnként 13 éves “hölgyek”–”urak” kérik, akiknek fantáziája sokkal gazdagabb, mint az enyém. Én csak a kéz vagyok, aki megvalósítja. A tányérok, bögrék többnyire névvel feliratozva készülnek, vagy bármilyen választható idézettel. Egy gyerek szett ára, amely tartalmaz egy mély és egy lapos tányért, egy bögrét vagy müzlistálat, 15 000 Ft nagyságrendileg, mintától és tányértól függően.

Galéria / 6 kép

Megnézem a galériát

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Otthon Varázslat 20 négyzetméteren – Ez a lakás felülírja a szűk terek fogalmát

A kislakás különleges műfaj, ami a megszokottnál sokkal kompaktabb elrendezést, komoly átgondolást és látványos ötleteket igényel, hogy minden funkció elférjen kevés négyzetméteren. Ebben a picike otthonban ez igencsak látványosan sikerült.

Tipp Tavaszi nagytakarítás: így lesz csíkmentes az ablaküveg

Nincs tavaszi nagytakarítás ablaktisztítás nélkül, ennek ellenére ez az egyik legkevésbé kedvelt munka, hiszen sokáig tart, sok energiát emészt fel, végül mégis sokszor csíkos és foltos a felület. Utóbbi problémára hoztunk most megoldást.

Tipp A bolyhos szőnyegek tisztítása: csak 3 eszközre van szükséged hozzá

A bolyhos szőnyegek nagyon kényelmesek, hiszen a hosszú szálak miatt puhák, ráadásul szinte valamennyi stílushoz jól illenek. Sokan azonban ódzkodnak tőlük, mégpedig a takarítás miatt. Ez valóban sarkalatos pont, de az alábbi 3 eszköz segítségével könnyebb lesz a dolgod.

Kert A gyep gondozása tél után – Erre van szüksége tavasszal a fűnek

A hosszú és hideg tél után a növényeknek kiemelt figyelemre és törődésre van szükségük. Ez a fűre is igaz. Mutatjuk, mit kell tenned a gyeppel, hogy tavasszal (aztán pedig nyáron is) szép és egészséges legyen.

Kert Ezeket a növényeket ültesd az udvar árnyékos részeire

Ha már tapasztalt kertész vagy, bizonyára félve fogsz neki az árnyékos helyek megtervezéséhez, hiszen nehéz virágba borítani a naptól elzárt részeket. A kert azonban csak úgy lesz szép, ha minden pontjában van valami zöld, ehhez pedig ismerni kell az árnyéktűrő virágokat. Hoztunk egy listát a legszebb növényekről, amelyek örömmel költöznének a kerted árnyékos sarkaiba is.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin